Wallin szerint Fury megbánja majd, hogy őt választotta ellenfélnek

Fotó: Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a tervek szerint a svéd Otto Wallin (20-0; 13 KO) ellen lép legközelebb szorítóba Tyson Fury (28-0-1; 20 KO). Bár hivatalosan még nem jelentették be a meccset, de több megbízható külföldi hírportál szerint szeptember 14-én lesz a meccs Las Vegasban, és most a svéd bunyós is megszólalt a felkérés kapcsán, így szinte biztosra vehető a párosítás.

Wallin azt nyilatkozta, hogy nagyon meglepte a felkérés, de örömmel áll elébe. Ez egy óriási lehetőség számára, hogy az egész világon megismerjék a nevét és ő minden erejével azon lesz, hogy ne a veresége miatt ismerjék meg, hanem úgy, mint aki elsőként győzte le a „Cigány Királyt”. A svéd bunyós tisztában van vele, hogy nem ő a meccs esélyese és, hogy sokan lebecsülik, de szerinte csak azért mert még nem ismerik. Kesztyűzött már többek között Anthony Joshua-val, Jarrell Miller-rel és Adam Kownacki-val is. Szerinte ő a nehézsúly legjobbjaihoz tartozik, csak eddig még nem kapta meg azt a lehetőséget, ahol bizonyíthatna.

Elismerően nyilatkozott Fury-ról, szerinte jelenleg ő a #1 nehézsúlyban és ő nyerte meg a Wilder elleni meccset, és le tudná győzni Joshua-t és Ruiz-t is. Nagy lehetőségnek és egyben nagy kihívásnak tartja a Fury elleni meccset, de áll elébe, felkészül mindenre Wallin. Próbálkozhat bármivel Fury, mindenre lesz válasza és nem érdekli a sok duma, a „mentális harcviselés”, őt nem tudja kizökkenteni vele. Kész tervük van ellene és olyat fog neki mutatni, amilyet még nem látott Fury. A cél a győzelem!

Komment