Tyson Fury elküldött egy riportert a nyilvános edzésről és még Joshua-nak is beszólt

Fotó: Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

A korábbi nehézsúlyú IBO/IBF/WBO/WBA (Super) világbajnok Tyson Fury (27-0; 19 KO) jelenleg az Egyesült Államokban készül a december 1-jei, Deontay Wilder (40-0; 39 KO) elleni meccsre. A tegnapi nap folyamán tartott egy nyilvános edzést, ahol a sajtó képviselői is részt vettek és a ringben összegyűlve kérdezhettek Fury-tól. Úgy tűnik Fury nyomon követi a róla megjelenő híreket, mert amikor bemutatták neki, hogy ki melyik televíziót, újságot képviseli kiszúrt magának egy riportert, akinek távoznia kellett a ringből. Vélhetően az a csatorna nem túl pozitív színben tüntette fel Fury-t, mert az angol bunyós egyből jelezte, hogy ő nem kérdezhet. Ezen már annyira meg sem lepődünk, inkább az a meglepő, hogy csak simán jelezte, hogy távozzon és nem csinált nagyobb cirkuszt.

Fury a kaliforniai Big Bear-ben készül Wilder ellen és a képek tanúsága szerint jó formában van, kezd a Klitschko elleni önmagára hasonlítani, ami a súlyát illeti. Elmondta, hogy nagyon kemény az edzőtábor, de nagyon élvezi. Fury már rengeteget fogyott mióta visszatért és a kondíciója is egyre jobb, amire szüksége is lesz. A WBC világbajnok Deontay Wilder már egy sokkal magasabb szintet képvisel, mint Seferi és Pianeta, akikkel Fury küzdött az elmúlt hónapokban. Wilder-től elég egy nagyobb ütés és vége is a mérkőzésnek. Ezt Fury is tudja: „Nagyon egyszerű kielemezni ezt a meccset, Deontay Wilder-nek egy kemény jobbosra van szüksége, hogy kiüssön, nekem meg az a dolgom, hogy ezt ne hagyjam neki.” Fury-nak nem lesz könnyű dolga Los Angeles-ben Wilder ellen. A győzelemre nagyjából csak akkor van esélye, ha ki tudja ütni Wilder-t, pontozással elég kicsi az esély, hogy győzhet a címvédő ellen az USA-ban.

Ha már a sajtó is jelen volt az edzésen Fury nem hagyta ki az alkalmat, hogy oda ne szúrjon megint a honfitársának, az IBO/IBF/WBO/WBA (Super) világbajnok Anthony Joshua-nak. Egészen konkrétan egy kis pu**inak nevezte, aki nem is igazi bajnok. Szerinte a nehézsúly két legjobbja fog küzdeni egymás ellen december 1-jén, vagyis ő és Wilder.

Komment