Rejtett kamera kapta lencsevégre Super Mario-t és barátait.

Ki ne ismerné a tréfacsinálók körében napjainkban méltán népszerű Remy Gaillard -ot.

Rejtett kamera segítségével most megnézheted, hogyan kelnek életre Pac Man, Super Mario és barátai.

2002-ben tűnt fel először egy sporteseményen, ahol olyan jól sikerült a kis tréfája, hogy az akkori francia államfő figyelmét is felkeltette.

A francia komikus, aki az időnként szokatlan és meghökkentő You Tube videóival hódította meg nevetőizmainkat, mostanra már az egyik legtrendibb humoristának számít, melyet mi sem bizonyít jobban, mint 20 millió fontos nettó évi árbevétele. Mielőtt megvalósította volna álmát, és kedvenc időtöltésének a prank-nek hódolhatott, bizony cipők eladásával kereste kenyerét. A munkája elvesztésének napján töltötte fel első videóját. A széleskörű ismertséget a Rocky Balboa paródia sorozat hozta meg számára. Talán kevesen tudják róla, de sokoldalúságának köszönhetően, színészként is megállja helyét, így láthatjuk őt Raphaël Frydman “N’importe qui” című filmjében is melyet 2014. márciusában mutattak be Franciaországban. Meggyőző és kreatív volt Remy poénja, amikor a francia kupa focifináléján játékosnak öltözve sikerült elvegyülnie a Loraine csapatában. Ezt követte az államfővel Jacques Chiruak-kal való rövid beszélgetésük, majd  kezet ráztak. Ezután egyre sűrűbben láthattuk különböző gagek aktív szereplőjeként a közmédiában is. 

Gaillard-nak van egy szatirikus mottója,

a C’est en faisant n’importe quoi qu’on devient n’importe qui, mely időnként a videói végén látható és körülbelül annyit tesz “azzá válsz amit épp teszel”.

Vicces videó sorozatában a sportok kedvelőjeként azóta is jelentős szerepet kapnak más és más téma kapcsán a különböző mozgásformák, melyekben még a szórakoztató jelenetek közben is kitűnik tehetsége. Futballozik is, így aki kíváncsi hogyan játszanak a brazíliai  Ronaldo-val, az megnézheti Remy ügyességet és képességeit az egyik videójában. Humoros jeleneteit rejtett kamera örökíti meg. Mindazok számára, akik a néhány perces videók mellett döntenek, felhőtlen nevetésben lesz részük. Ebben a történetben a 80′-as 90′-es évek nagy kedvencei “szabadulnak” el a közeli bevásárlóközpontban így Pac Man-ék és Super Mario a gokart-jával kergetőznek a sorok között. Sonic az autós forgalmat próbálja megviccelni, míg a “Tetris” figurák egyszerűen csak mindig ott teremnek, ahol leginkább útban vannak. 

Komment