Mayweather VS McGregor 2 vagy Mayweather VS Nurmagomedov 2020-ban? Vagy mindkettő?

Kép forrása: Floyd Mayweather Jr. instagram oldala

Hivatalos profi bokszmeccsen 2017-ben lépett utoljára szorítóba az öt súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Floyd Mayweather Jr., akit nem mellesleg a napokban választott meg a BWAA az évtized ökölvívójának. Azóta számtalanszor felröppent már a pletyka, hogy visszatér, legutóbb például épp ő nyilatkozta mindenfelé, hogy valamire készül és 2020-ban visszatér. Hogy ki ellen arról nem beszélt csak arról, hogy Dana White-tal is együtt dolgoznak. Két meccs azonban mindig a levegőben lóg, mégpedig két visszavágó, Manny Pacquiao és Conor McGregor ellen, de korábban egy másik ketrecharcos Khabib Nurmagomedov is szóba került. Sőt tavaly Nurmagomedov menedzsere azt mondta, hogy a tárgyalásokat is megkezdték, de valahogy mégis leült a dolog.

Pacquiao-t 2015-ben győzte le pontozással, a ketrecharcos McGregor-t pedig 2017-ben (ez volt Mayweather utolsó hivatalos meccse) TKO-val. Ez a két meccs volt „Money” karrierjében a legtöbb nézettséget és legtöbb pénzt hozó összecsapások. Nem mellesleg mindkét vesztes azóta is visszavágót akar. Talán idén valamelyiküknek vagy épp mindkettőjüknek szerencséjük lesz. Ha tényleg visszatér abban biztosak lehetünk, hogy olyan ellenfelet választ, aki ellen 9 számjegyű összeget kaszálhat, mégpedig dollárban. Ennél lejjebb ő nem adja.

Kép forrása: Floyd Mayweather Jr. instagram oldala

A találgatásokra pedig maga Mayweather ad okot, mert kitett a közösségi oldalára két plakátot is, az egyiken ő van és McGregor, a másikon pedig ő és Nurmagomedov és a 2020-as dátum. Ráadásul a saját logója mellett ott szerepel a képeken a UFC logó (valószínűleg a Dana White-tal való együttműködés miatt) és a Showtime logója is, tehát már a műsorszolgáltatót is kiszemelte Mayweather. Ha lesz is bármelyik meccs valószínűleg boksz szabályrendszerben lesz, mert a ketrecben sokkal nagyobb lenne a kockázat Money-nak, vagyis szinte biztos lenne a vereség bármelyikük ellen is állna ki. McGregor épp pár napja nyilatkozta, hogy újra szeretne bokszmeccsen ringbe lépni és vagy egy visszavágót szeretne Mayweather-rel vagy egy meccset Manny Pacquiao ellen. Az ír azt mondta, hogy a visszavágón legyőzné Money-t.

Komment