McGregor újra bokszolna, egy újabb bokszlegendát szemelt ki

Fotó: Conor McGregor – PuzzlePix Fotóügynökség

A ketrecharcos Conor McGregor a hétvégén lép újra ketrecbe 15 hónapos szünet után, azonban mégsem kizárólagosan a hétvégi ellenfelére koncentrál, mert volt jó pár nyilatkozata arról, hogy ismét szeretne hivatalos profi bokszmeccsen is kesztyűt húzni. Az MMA fenegyereke eddig egy profi meccsen lépett szorítóba boksz szabályrendszerben, bár az épp napjaink egyik legjobb ökölvívója ellen volt már lassan három éve. McGregor 2017. augusztusában Floyd Mayweather Jr. ellen állt ki és szenvedett vereséget a 10. menetben TKO-val. Kikapott ugyan az ír ketrecharcos, de azért Mayweather-től kikapni nem akkora szégyen, még akkor sem, ha Mayweather hosszabb szünet után tért vissza, hogy beállítsa az 50-0-s mérlegét.


Most azonban az jutott McGregor eszébe, hogy jó lenne újra megpróbálni és nyomott hagyni a boksztörténelemben is és egy világbajnoki címet is szeretne begyűjteni. Ugyanis nem mást, mint egy másik ökölvívó legendát szemelt ki magának, mégpedig a nyolc súlycsoportban világbajnoki címet szerző, jelenleg pedig WBA (Super) váltósúlyú világbajnok Manny Pacquiao-t (62-7-2; 39 KO).

Biztos a képességeiben, úgy érzi van keresnivalója Pac Man ellen, bokszvilágbajnok akar lenni. Megtiszteltetés lenne számára, ha újra bokszolhatna. Egy Mayweather elleni visszavágóban is benne lenne, de Pacquiao ellen is szívesen kiállna, állítólag már tárgyalnak is róla. Már a helyszínt is kitalálta, a Raiders új Las Vegas-i stadionjában szeretné a meccset. A 60 000 férőhelyes stadion nyárra készül el és arra gondolt, hogy szívesen felavatná.

Komment