Nurmagomedov is Mayweather skalpját akarja!?

Fotó: Khabib Nurmagomedov – PuzzlePix Fotóügynökség

A UFC könnyűsúlyú bajnoka Khabib Nurmagomedov a hétvégén Jekatyerinburgban járt egy ökölvívó gálán, ahonnan meglepő videóval jelentkezett. Nurmagomedov kihívta az immáron nyugdíjas, de időnként a visszatérést rebesgető bokszlegendát, Floyd Mayweather Jr.-t. Ezt üzente Mayweather-nek:

„Gyerünk Floyd! Küzdjünk meg: 50-0 a 27-0 ellen! Mi ketten sosem veszítettünk. De a dzsungelben csak egy király lehet. Természetesen én vagyok a király, ő nem tudta földre küldeni McGregor-t, de én könnyedén megtettem. Gyerünk!”

Nurmagomedov ezzel Floyd Mayweather Jr. és Conor McGregor tavalyi, igen jövedelmező bokszmeccsére utalt, ahol Mayweather a 10. menetben TKO-val győzött.

A videót a Mayweather Promotions vezérigazgatója, Leonard Ellerbe készítette és posztolta az egyik közösségi oldalra. Vélhetően Nurmagomedov csak viccnek szánta ezt a kihívást, látszik a videón is, hogy végig mosolyog ő is és Ellerbe is. Lehet, hogy a bokszgála hangulata tüzelte fel őket és egy jó viccnek szánták. Nem valószínű, hogy az orosz ketrecharcos bokszkesztyűt fog húzni Mayweather ellen. Anyagilag biztosan jó üzlet lenne, de a leginkább földharcban jeleskedő Nurmagomedov valószínűleg nem sokra menne még a nyugdíjas Mayweather ellen sem a ringben. A Mayweather – McGregor meccsen is láthattuk, hogy az ökölvívás és az MMA más kávéház.

View this post on Instagram

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

A post shared by Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) on

 

Komment