Pacquiao annál a promóciós cégnél folytatja, mint McGregor; jöhet a Pac Man VS McGregor meccs?

Fotó: Manny Pacquiao – PuzzlePix Fotóügynökség

Manny Pacquiao leszerződött a Paradigm Sports Management-hez, a továbbiakban ők egyengetik a legendás bunyós karrierjét. Ez a hír több szempontból is érdekes, mert a külföldi szakportálok egyből arra következtetnek, hogy ez azt jelenti tényleg sor kerülhet egy Pacquiao – McGregor bokszmeccsre.

A PSM egy Twitter posztban jelentette be, hogy Pacquiao leszerződött velük, majd ezt McGregor is megosztotta és köszöntötte a csapatban Pac Man-t. A PSM több MMA harcost is képvisel, például Izrael Adesanya-t, Cris Cyborg-ot vagy épp Conor McGregor-t. Viszont Pac Man az első profi ökölvívó, így talán ezen a vonalon nincs akkora tapasztalatuk, a filippínó legenda mégis őket választotta, pedig ha valaki ő válogathatna a promóciós cégek között.

A cég vezérigazgatójának, Audie Attar-nak nagy szerepe volt a 2017-es Mayweather – McGregor bokszmeccs létrejöttében, talán egy Pacquiao – McGregor lehet a következő bokszmeccs, amiben közreműködik. A PSM-nek nagy tervei vannak, szeretnék, ha a filippínó profi karrierjének utolsó éveiben is nagy meccsei lennének.

Pár hete egyébként épp McGregor vetette fel, hogy ismét kipróbálná magát profi bokszmeccsen. Szeretne egy Mayweather elleni visszavágót, de Manny Pacquiao-val is szívesen kiállna. Szeretne egy boksz világbajnoki címet és PacMan-nek épp van egy, ő a váltósúlyú WBA Super bajnok. Bár a súly kicsit problémás lehet, mert az ír jelenleg jóval nagyobb súlyban van, mint váltósúly. Viszont anyagilag nyilván egy jövedelmező üzlet lenne, ha annyira nem is, mint a Mayweather – McGregor meccs, de lehetne egy nagyobb összeget kaszálni vele.

Pacquiao idén már 42 éves lesz és bár remek formában bunyózott tavaly, nyilvánvaló, hogy sok meccse nem lesz már. Idén valószínűleg június-július körül lép újra szorítóba és talán az év végére még egy meccset beiktat. Az utolsó pár meccsén, ha bevállal néhány money-fight-ot megalapozhatja a nyugdíjas éveit. Ő egy igazi legenda, akit világszerte ismernek és sokan hajlandók sokat fizetni azért, hogy náluk bunyózzon, a Közel-Keletről is kapott már több ajánlatot.  

Komment