Jarrell Miller Fury ellen térne vissza az ősszel

Fotó: Jarrell Miller – PuzzlePix Fotóügynökség

Az amerikai Jarrell Miller (23-0-1; 20 KO) épp eltiltását tölti, amit azért kapott, mert az Anthony Joshua elleni felkészülés során többféle doppingszert is találtak a tőle vett mintákban. Bár még mindig tagadja, hogy tiltott szert használt volna ezt azért elég nehéz elképzelni, hisz három különböző szert is kimutattak nála. Nem is ez a lényeg most, hanem az, hogy Tyson Fury-t (28-0-1; 20 KO) szemelte ki magának a visszatérésre.

Miller ott volt a hétvégi Tyson Fury – Tom Schwarz meccsen, ahol Fury a második menetben TKO-val verte a német ellenfelét. Azt mondta, hogy már beszélt a Fury-t képviselő Bob Arum-mal is és szerinte nagyon jó kis meccs lehetne Fury és közte. Az eltiltása szeptemberben jár le, így októberben már szorítóba is léphetne. Ez Fury-ék számára is ideális lehet, mert ő is szeptember végét – október elejét mondta következő dátumnak.

Fury másik promótere Frank Warren reagált is a kihívásra, szerinte Miller is egy lehetséges ellenfél, de még semmit nem döntöttek el. Fury számára ideális lenne egy amerikai ellenfél, hogy növelje a népszerűségét az USA-ban. Erre talán Miller épp megfelelő lenne, bár biztos rontott a renoméján a doppingbotrány.

Fury korábban már kihívta Miller-t egy sparringra vagy egy csupasz kezes bunyóra. Még február közepén az egyik közösségi oldalra tett ki egy videót Fury, amiben kihívta az amerikait és 100 000 dollárt is felajánlott neki. Fury szerint egy korábbi kesztyűzésük során hétszer küldte padlóra az amerikait és bármikor újra szívesen megtenné, így itt lenne a tökéletes alkalom Fury-nak, hogy megmutassa, hogy ő a jobb.

Komment