Fury kipróbálná magát a ketrecben, de nem ketrecharcosként

Fotó: Tyson Fury -PuzzlePix Fotóügynökség

Tyson Fury jelenleg Las Vegas-ban edz és mint Conor McGregor jóbarátja részt vett a hétvégi UFC gálán. Úgy tűnik ez ismét meghozta a kedvét ahhoz, hogy kipróbálja magát a ketrecben is. Pár hónapja már kacérkodott a dologgal, gyorsan ki is hívta a nehézsúlyú UFC bajnok Stipe Miocic-ot, majd visszahátrált, hogy igazából ő inkább bokszolna vele, nem MMA szabályok között gondolta. Most pedig a Wilder elleni visszavágóra koncentrál. De azért a kisördög továbbra is ott ugrál a vállán, hogy csak jó lenne az oktagonban is bunyózni. Azt azért ő is sejti, hogy hiába volt nehézsúlyú világbajnok, de a ketrecben nem biztos, hogy sok esélye lenne. Ezért egyedi szabályok között gondolja a dolgot.

Fury azt mondja, hogy ez a földön fetrengős – birkózós dolog nem jön be neki, de abban benne lenne, hogy kis méretű MMA-kesztyűben bokszolna a ketrecben. Tehát boksz szabályrendszerben, MMA kesztyűben és ketrecben vagy ringben bunyózna egy UFC harcos ellen. Vagyis még tovább keverné a kevert harcművészetet, vagy csak kiválogatná a neki tetsző részeket.

A Wilder visszavágó után le is akar ülni a UFC-vezér Dana White-tal, hogy ő mit szólna ehhez, lenne-e rá kereslet, mennyi pénzt hozna? Ha valamelyik nehézsúlyú UFC bunyós szeretne egy jó kis verést a nehézsúlyú bokszbajnoktól, akkor ő áll elébe.

Komment