Fury most már inkább a ringben állna ki Stipe Miocic ellen, mint a ketrecben

Fotó: Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

Tyson Fury legújabb terve az, hogy MMA-ban is kipróbálja magát a WWE után. Ezért már az edzést is megkezdte és gyorsan ki is hívta a UFC nehézsúlyú bajnokát Stipe Miocic-ot. Ezek után azonban lehet, hogy nem épp az történt, amire Fury számított ugyanis Miocic jelezte, hogy nagyon is érdekelné egy meccs Fury ellen. Fury pedig gyorsan módosította az álláspontját, mert most már nem a ketrecben akarna küzdeni a horvát származású bunyóssal, hanem inkább a ringben, ahogy tette annak idején Floyd Mayweather Jr. és Conor McGregor. Lehet, hogy Fury rájött, hogy a ketrecben nem sok esélye lenne Miocic ellen, a ringben viszont igen, így gyorsan „visszavonulót” fújt és inkább „hazai pályán” próbálkozna.

Fury-nak elég sok érdekes húzása volt mostanában, kicsit olyan, mintha ámokfutásba kezdett volna az Otto Wallin elleni meccs után. Először a WWE, majd kitalálta magának az MMA-t, most meg egy MMA bunyóssal küzdene boksz meccsen. Azt mondta a „Cigány Király”, hogy előbb februárban a Deontay Wilder elleni visszavágó, majd ha lerendezte Wilder-t, akkor jöhet Miococ is, szerinte lenne érdeklődés a meccsükre. Ezt mondjuk nehéz megjósolni, mert utólag a Mayweather – McGregor meccs is inkább negatív kritikákat kapott, ráadásul Fury nem akkora sztár az USA-ban, mint Mayweather és azért eddig Fury amerikai meccsei nem döntöttek nézettségi rekordot.

Fury egyébként azt mondja, hogy nem érdekli mit mond a UFC vezér Dana White, aki szerint Fury-nak nem kéne erőltetnie az MMA-t, de most mégis inkább a ring felé táncol vissza. ?

Komment