Whyte figyelmezteti Miller-t, hogy viselkedjen szombaton különben ő is kap egy maflást

Fotó: Jarrell Miller – PuzzlePix Fotóügynökség

Az amerikai nehézsúlyú bunyós Jarrell Miller is ott lesz szombaton a londoni Matchroom gálán, ahol Dillian Whyte és Dereck Chisora csatája lesz az est főmérkőzése. Miller-től nem áll távol a balhé, szereti jártatni a száját és beszólogatni a riválisainak. Néhány hónapja például Anthony Joshua-ba kötött bele egy New York-i sajtótájékoztatón, még a világbajnok anyukáját is a szájára vette.

Ezért figyelmezteti előre Whyte, hogy jobban teszi, ha szombaton jól viselkedik és nem fog neki beszólni vagy balhézni, mert ő nem lesz olyan higgadt, mint Joshua volt és esetleg még egy-két pofon is elcsattan. Ha az ő anyukáját is a szájára veszi, akkor nagyon megjárja Miller.

Egyébként Whyte-nak, Miller-nek és Joshua-nak is ugyanaz a promótere, Eddie Hearn. Hearn elmondta, hogy beszélt Miller-rel, hogy ne balhézzon, de ez még nem garancia semmire. Főleg, hogy a gálának még jót is tehet, ha egy kis balhé van kilátásban, mert ugyanezen a napon Manchester-ben is lesz egy nagy gála.

Állítólag Joshua is ott lesz a ring mellett, szóval B tervként még ő is szóba jöhet, ha mindenképp akar egy kis showműsort az amerikai bunyós. Főleg, hogy olyan hírek is felröppentek, hogy jövő év május-június körül Miller és Joshua talán megküzdenek egymással az USA-ban.

Komment