Terence Crawford átverésnek tartja a koronavírust, ő nem zárja be magát és a családját

Fotó: Terence Crawford – PuzzlePix Fotóügynökség

A jelenlegi WBO váltósúlyú világbajnok Terence Crawford úgy gondolja, hogy ez az egész koronavírus mizéria egy hülyeség. Elég felelőtlen módon elbagatellizálja az egészet és a médiát hibáztatja. Annak ellenére, hogy jelenleg az Amerikai Egyesült Államok a legfertőzöttebb ország a világon. Már több, mint félmillió fertőzött van és körülbelül 20 000 halott az országban. Mégis szerinte ez csak a média átverése és manipulálják az embereket.

Ő nem foglalkozik a kormány által elrendelt korlátozásokkal, ugyanúgy edz és a családját, gyerekeit sem zárta be a lakásba.

„Minden olyan, mint bármely más napon. Nem vagyok bezárva a házba. Nem zárom a gyerekeimet se a házba. Nem érzem, hogy ezek az emberek azt mondják, hogy haldoklik és betegek, az valójában igaz. Azt hiszem, hogy a félelemmel próbálnak befolyásolni minket valami más miatt. Nem tudom mi az, de személy szerint sok mindennel nem értek egyet, amikről most beszélnek. A média irányítja a világot. Bármit felteszel az emberek el fogják hinni és félni fognak. Azt mondták, hogy ez nem veszélyezteti az egészséges embereket csak az időseket vagy akik asztmásak, légzési nehézségeik vannak. Ez olyan, mint a megfázás vagy az influenza.” – mondta Crawford.

A járvány kitörésekor még sokan ezen a véleményen voltak, számtalanszor lehetett hallani, hogy ez olyan, mint az influenza és az influenzában sokkal többen hallnak meg minden évben és ehhez hasonlókat. Ezek a hangok azonban az utóbbi időben elcsendesültek. Világszerte már közel 2 000 000 fertőzött van és több, mint 110 000-en estek áldozatául a koronavírusnak. Crawford hozzáállása pedig elég felelőtlen, mert ezzel nemcsak saját magát és a családját sodorja veszélybe, hanem azokat a rajongóit is, akik elhiszik az összeesküvés elméletét és nem lesznek elég körültekintőek.

Komment