Klasz Árpi világbajnoki meccsét is el kell halasztani a koronavírus miatt

Klasz Árpi profi ökölvívó.
Fotó: Klasz Árpi – BOX TV

Az elmúlt napokban az egyre jobban terjedő koronavírus járvány miatt szinte az összes ökölvívó gálát el kellett halasztani az egész világon. Nagy valószínűséggel Klasz Árpi május 8-ra tervezett világbajnoki címmérkőzése sem lesz kivétel. Árpi a nagyközépsúlyú GBF világbajnoki címért és az UBO interim világbajnoki címért küzdött volna a fehérorosz Sergey Khomitsky ellen. Árpi elmondta a BOX TV-nek, hogy természetesen a mérkőzés meg lesz tartva egy későbbi időpontban, de most még nem tudja megmondani mikor, minden a vírus terjedésén múlik.

„Sajnos nagy valószínűséggel el kell halasztani a mérkőzést. Egyrészt a koronavírus miatt nem lehet rendezvényeket szervezni, másrészt az ellenfelem Sergey Khomitsky sem tudna Magyarországra utazni. Az edzést természetesen folytatom, de nem a szokásos módon. Sajnos az edzőtermek is bezártak, így hetente háromszor futni járok, illetve szintén heti háromszor otthon erősítek, árnyékolok. Fontos, hogy edzésben maradjanak és a legjobb formámban várjam a meccset, amit remélem mielőbb meg lehet majd rendezni.

Most az emberek egészsége a legfontosabb és hogy mielőbb megálljon a vírus terjedése. Ezért szeretnék én is mindenkit megkérni, hogy aki teheti maradjon otthon! Ne mászkáljatok, csak annyit, amennyit tényleg muszáj. Ezzel is akadályozzuk a vírus terjedését. Isten óvjon mindenkit! Vigyázzatok magatokra!”

Addig is Árpi korábbi meccseit itt tudjátok megnézni: Klasz Árpi meccs videók.

Komment