Kubrat Pulev egy csapásra ismert lett az USA-ban, de nem a ringben nyújtott teljesítménye miatt

Kubrat Pulev nehézsúlyú ökölvívó.
Fotó: Kubrat Pulev – PuzzlePix Fotóügynökség

A bolgár nehézsúlyú bunyós Kubrat Pulev (27-1; 14 KO), aki jelenleg az IBF-nél a világbajnok Anthony Joshua kötelező kihívója múlt szombaton Bogdan Dinu (18-2; 14 KO) ellen lépett szorítóba az Egyesült Államokban. Pulev –nek ez volt a debütáló mérkőzése a tengerentúlon, ami elég emlékezetesre sikerült, de sajnos nem a ringben nyújtott teljesítménye miatt, pedig a meccset kiütéssel megnyerte.

Pulev a meccset követően interjút adott Jenny „Sushe” Ravalo-nak és egy váratlan pillanatban az interjú zárásaként szájon csókolta a hölgyet, aki láthatóan igencsak meglepődött ezen, sőt állítólag még a fenekét is megmarkolta. Úgy tűnik nemcsak meglepődött, de fel is háborodott, mert már ott tart az ügy, hogy egy híresen feminista jogi képviselőt is felfogadott és perre viszi a dolgot.

Pulev úgy tűnik nem érzékelte a helyzet komolyságát, mert lerendezte annyival, hogy már régóta ismerik egymást és a mérkőzést követő bulin együtt nevettek a történteken. Erre Ravalo nem éppen így emlékszik, szerinte nem ismerték korábban egymást és a bulin ugyan találkoztak, de nem együtt buliztak, csak Pulev félrehívta, hogy megkérje vágja ki a videóból a csókjelenetet, de ő nem volt erre hajlandó.

Úgy tűnik ennek az incidensnek Pulev karrierjére is lesz némi hatása, mert jelenése van a Kalifornia Állami Atlétikai Bizottság előtt. A bizottság azt nyilatkozta, hogy komolyan veszik az ügyet és tisztáznia kell magát Pulev-nek, ha szeretne még Kalifornia államban ringbe lépni profi meccsen. Vélhetően megússza egy kis ejnye-bejnyével és egy bocsánatkéréssel, meg talán némi kártérítéssel Pulev, de az biztos, hogy most már jóval többen ismerik a nevét az USA-ban, mint eddig.

Komment