Miller szerint Fury hülyeségeket beszél, Joshua szerint meg Miller egy agyatlan, sajtburger zabáló idióta

Fotó: Anthony Joshua – Jarrell Miller – PuzzlePix Fotóügynökség

Pár napja Tyson Fury megosztott egy videót a közösségi oldalán, amiben kihívta Jarrell „Big Baby” Miller-t egy kesztyűzésre vagy egy csupaszöklű bokszmeccsre. Fury állítja, hogy legutóbb, amikor együtt kesztyűztek hét alkalommal küldte padlóra az amerikait, aki elvileg két hétig edzett volna együtt Fury-val, de az első nap után haza küldte. Most Fury 100 000 dollárt ajánlott fel Miller-nek, hogy a kaliforniai Big Bear edzőközpontban újból bunyózzon vele, de azt ígéri, hogy most legalább tízszer földre küldi.

Fury ezt a videót még a Joshua – Miller sajtótájékoztató előtt tette közzé és a tegnapi trash talk során ez is szóba került. Joshua vágta oda Miller-nek, hogy Fury mit mondott róla. Miller állítja, hogy ez egy óriási baromság és ilyen soha nem történt.

„Az emberek sz**ságokat beszélnek, csak mert jól hangzik. Ez soha nem történt meg. Soha. Annyi bal horoggal küldtem meg Fury fejét és testét az edzőtáborban, hogy még én is meglepődtem.”

Arról már nem beszélt Miller, hogy megfontolta-e Fury ajánlatát, de vélhetően fontosabb számára a Joshua elleni meccs, amiért 6,5 millió dollár üti majd a markát. Érthető módon ez és Joshua világbajnoki övei jobban izgatják, mint Fury kihívása.

Joshua és Miller sem kímélték egymást a sajtótájékoztatón, mindennek elhordták egymást és természetesen mindketten azt ígérik, hogy kiütik a másikat. Miller szerint Joshua kokszol, attól ekkora és összetöri majd, mint egy lágytojást. Joshua szerint meg Miller egy agyatlan idióta, akinek elég volt az orra alá dugni egy kövér csekket és néhány sajtburgert és máris beleegyezett mindenbe. Az tény, hogy nem barátok, valószínűleg nem is lesznek, de ez a meccsnek csak jót tehet. A meccs iránti érdeklődés már így is magas, de a showműsorrtól csak még nagyobb lehet.

Komment