Andy Ruiz Jr.-t lenyűgözte Fury bunyója, szívesen megküzdene vele ő is

Fotó: Andy Ruiz Jr. (PuzzlePix Fotóügynökség)

Andy Ruiz Jr.-t is megkérdezték a múlt szombati Deontay Wilder – Tyson Fury visszavágó kapcsán. A korábbi IBO/IBF/WBO/WBA Super bajnok Ruiz-t lenyűgözte Fury teljesítménye, amit Wilder ellen nyújtott. Ruiz elmondta, hogy Fury nagyon jól bunyózott, jól használta a képességeit és az adottságait, a hosszú karjait. Kicsit emlékeztette az ő első meccsére Joshua-val. Ugyanabban a menetben padlózott először Wilder, mint Joshua és ugyanabban a menetben lett vége a meccsnek.

Szerinte Fury minden tőle telhetőt megtett és tartotta magát a tervéhez. Biztos benne, hogy újra meg tudja csinálni (itt gondolom a harmadik Wilder elleni meccsre gondol), ő a legjobb most. A mexikói azt mondja, ha Fury megküzdene vele áll elébe szívesen.

„Ha engem választanak, itt vagyok, készen állok. Szeretnék egy lehetőséget Fury ellen.” – mondta Ruiz.

Nagyon meglepte, hogy Wilder kikapott, ő is úgy gondolta, hogy nyerni fog. Azt ő is észrevette, hogy valami nem stimmelt Wilder lábaival. Gyengének és ingatagnak látta és az ütéseinek sem volt igazán ereje, főleg a fülét ért ütés után. Fury pedig jól használta a magasságbeli- és súlybeli fölényét, nagyon jó munkát végzett.

A mexikói beszélt arról is, hogy Luis Ortiz is egy potenciális ellenféljelölt, az jó meccs lenne, de még semmi sem biztos. Ha Fury keresi ő itt van, de Wilder-rel is szívesen bunyózna. Sőt még egy Joshua elleni harmadik meccsről sem tett le. Most ezek közül egyedül talán az Ortiz elleni meccsre van esély. Sem Joshua, sem Fury, sem Wilder nem ér rá mostanában. Elvileg Fury és Wilder még a nyáron összecsap újból. Joshua pedig a kötelező címvédésekkel van elfoglalva, utána pedig címet egyesítene Fury-val. Szóval rájuk még várnia kell Ruiz-nak, de addig sem lehet tétlen.

Komment