Mike Tyson nem látja értelmét Ruiz fogyásának

Fotó: Mike Tyson – PuzzlePix Fotóügynökség

A nehézsúlyú legenda, Mike Tyson is megszólalt Andy Ruiz Jr. fogyásával kapcsolatban. Már többen kifejtették véleményüket, hogy teljesen fölöslegesnek tartják, sőt Freddie Roach egyenes azt mondja, hogy ez a kárára fog válni Ruiz-nak. Sokan azon a véleményen vannak, hogy ez inkább a hiúságról szól, nem a teljesítménye javításáról.

Tyson is hasonlót gondol, szerinte is teljesen fölösleges, nem érti miért foglalkozik ezzel Ruiz, hisz ezzel a „túlsúllyal” győzte le AJ-t, minek változtatna ezen. Javítani, változtatni akkor kell, ha veszítesz, ha nyertél akkor minek? Szerinte nincs más dolga Ruiz-nak, mint hogy ugyanazt tegye, amit júniusban tett és akkor ismét meg tudja verni Joshua-t. Egyébként Tyson nem tette le voksát egyik bunyós mellett sem, azt mondja nem tudja megmondani ki nyeri a meccset. Ő mindkettőjüket kedveli, ez egy nagy harc lesz és a legjobb fog nyerni.

Joshua kapcsán pedig azt mondja, hogyha kielemezte az első meccset és nyilván ezt tette, akkor látta, hogy mik voltak a hibái. Ha ezt felismeri és ki tudja javítani őket, akkor visszaszerezheti az öveit. Fontos, hogy magabiztos legyen, hogy elhiggye, hogy nyerhet. Korábban már üzent Tyson Joshua-nak, azt ITT tudod elolvasni.

Ruiz és Joshua is fogyott a visszavágóra, de amíg a mexikói a plusz zsírból adott le, addig Joshua-nak az izmaiból kellett leadnia. Hogy ki mennyit fogyott, az majd a jövő heti mérlegelésen fog kiderülni.

Komment