Mike Tyson: Mielőbb lépjen újra szorítóba Wilder; várja a Fury – Joshua meccset

Fotó: Mike Tyson – PuzzlePix Fotóügynökség

Mike Tyson és Deontay Wilder nem épp a legnagyobb cimborák, Wilder többször szóvá tette, hogy Tyson nem ismeri el nyilvánosan, hogy ő mennyire jó bokszoló. Sőt korábban még azzal is elő állt, hogy ő megverte volna a fénykorában lévő Tyson-t is. Mondjuk ezt még a februári Tyson Fury elleni veresége előtt mondta. Tyson azért nem sértődött meg ezen, de Tyson Fury-t viszont annál többet dicsérte nyilvánosan. Azt viszont jó döntésnek tartja Tyson, hogy Wilder él az azonnali visszavágási záradékkal.

„Rögtön vissza kell menni, rögtön. Egészségileg legyen rendben, fejben tegye helyre magát és vissza kell menni a ringbe!” – mondta Tyson.

Arról már nem beszélt, hogy a harmadik Wilder – Fury meccset ki nyerné, de minden bizonnyal egy újabb Fury győzelemnek örülne. A februári meccsen ott volt személyesen a ring mellett és egy kamera is felvette, ahogy ünnepelte Fury győzelmét.

Egy lehetséges Fury – Joshua világbajnoki címegyesítő meccsről is beszélt a legenda. Elmondta, hogy nem tudná megmondani előre, hogy melyik bunyós nyerné ezt a meccset, de nagyon kíváncsi rá. Biztos benne, hogy egy jó meccs lenne és óriási érdeklődés lenne iránta. Nagyon dicsérte a brit bunyósok hozzáállását, szerinte nem véletlen, hogy a négy nagy bajnoki cím két brit bunyósnál van jelenleg. Szerinte a brit nehézsúlyúak (nemcsak Fury és Joshua) nagyon jó formában vannak és nagyon éhesek a győzelemre, ezért vezetik ők jelenleg a nehézsúlyt.

„A lehető legjobb formában vannak és a lehető legtöbbet hozzák ki ebből a sportágból. Más a hozzáállásuk és a nyerési vágyuk. Ezek a srácok kétségbeesetten nyerni akarnak.” – mondta Tyson.

Komment