Pacquiao is bevállalt egy japán haknit, de nem, NEM úgy, mint Mayweather!

Manny Pacquiao világbajnok ökölvívó.
Fotó: Manny Pacquiao – PuzzlePix Fotóügynökség

Nemrég felbukkant külföldi hírportálokon egy hír, miszerint a nyolc súlycsoportban világbajnoki címig jutó Manny Pacquiao követi Floyd Mayweather Jr. példáját és bevállalt egy japán haknit pár millió dollárért, vagyis egy „bemutató mérkőzést”. Ma tisztázta a RIZIN vezérigazgatója, Nobuyuki Sakakibara a kérdést. Valóban aláírt szerződésük van Pac Man-nel, de legnagyobb sajnálatukra nem egy bemutató mérkőzésre, csak némi marketing munkára.

Pacquiao részt vesz az április 21-i RIZIN eseményén Yokohama-ban, de nem fog bunyózni, csak reklámozni fogja az eseményt és jópofizik a japán rajongókkal. Annak kapcsán kérték fel, hogy Mayweather tavaly szilveszteri ellenfele, Tenshin Nasukawa ezúttal egy Fülöp-szigeteki ellenféllel, Fritz Biagtan-nal fog küzdeni. A szervezők pedig úgy gondolták, hogy jó marketing fogás, ha felkérik a világbajnok bunyóst, hogy reklámozza az eseményt. Ami lássuk be tényleg jó ötlet volt, mert most már az egész világ tudja, hogy lesz április 21-én egy újabb RIZIN gála.

Egyébként Sakakibara megjegyezte, hogy szívesen látnák Pacquiao-t egy bemutató mérkőzésen a későbbiekben, de erről még nincs szó.

Komment