Hearn: „Nem Ruiz diktálja a feltételeket, Joshua dönt arról, hol legyen a visszavágó!”

Fotó: Anthony Joshua – Eddie Hearn – Andy Ruiz Jr. – PuzzlePix Fotóügynökség

Továbbra sincs hivatalosan sem dátum, sem helyszín a Joshua – Ruiz visszavágóra, de találgatások folynak és természetesen az igényeit is mindenki bejelentette már. Ruiz azt szeretné, ha Mexikóban vagy az USA-ban lenne, Joshua állítólag szeretné, ha ott lenne a visszavágó, ahol az első meccs is volt New York-ban. A két bunyóson kívül AJ promótere, Eddie Hearn is bejelentette igényét, ő ragaszkodik a szigetországi helyszínhez.

Mint ismeretes Joshua június 1-jén óriási meglepetésre TKO-s vereséget szenvedett a mexikói-amerikai Andy Ruiz Jr-tól. A visszavágóra pedig még az idén sor kerülhet. Hearn két potenciális dátumot is megjelölt, november 29-e vagy december 14-e lehet szerinte a befutó, ebben a két dátumban gondolkodnak. Ezeket már közölték Ruiz csapatával is és folynak az egyeztetések. A helyszínnel kapcsolatban Hearn Cardiff-ot jelölte meg, de biztosra még ezt sem lehet mondani.

Egy dologban viszont biztos Hearn, hogy a feltételeket nem a mexikói bunyós és csapata szabja, azt, hogy hol és mikor lesz a visszavágó. Utalva arra, hogy Ruiz szerint most már ő az A-oldal és ő diktál. Hearn szerint azonban a visszavágó feltételei már abban a szerződésben benne voltak, amit az első meccs előtt aláírtak. Szóval hiába ugrál Ruiz nem ő fog dönteni, egyedül Joshua dönthet arról, hogy hol lesz a meccs helyszíne. Ruiz-nak vannak kötelezettségei, amiket elfogadott, amikor aláírta a szerződést, ilyen a visszavágási záradék és az is, hogy Joshua csapata dönt a helyszínről.

Komment