Görbics: „Árpi nem fogja bírni a nyomást!” – Klasz: „Elveszem a kedvét az ökölvívástól!”

Egy nappal azután, hogy Klasz Árpi könnyedén megverte kihívóját Fekete Lászlót máris újabb kihívást kapott Görbics Gábortól. Árpi akkor elmondta a BOX TV-nek, hogy áll elébe, de ez az utolsó ilyen kihívás, amit elfogad magyar bunyóstól, mert nemzetközi karrierre szeretne koncentrálni. Nem sokkal a kihívást követően már el is kezdődtek az üzengetések a közösségi médián keresztül hol finomabb, hol egy kicsit durvább formában. A dátum és a helyszín a napokban fog kiderülni, természetesen arról is beszámolunk majd.

Görbics Gábor (26-17; 16 KO) jelen esetben a kihívó, aki nemcsak ökölvívásban, de más küzdősportban is nagyon szép eredményeket ért el. Bár Klasz Árpi amatőrben háromszor is megverte, de az teljesen más „kávéház”, ahogy mondani szokás. Gábor elmondta a BOX TV-nek, hogy szerinte fizikálisan és mentálisan is erősebb Árpinál és Árpi idegileg nem fogja bírni a nyomást.

„Ő egy rettentő ügyes gyerek, de idegrendszerileg gyenge és az én pressziómat nem fogja bírni. Egyébként nem egy nagy ütő és kívülről kell bokszolnia ellenem, de ha folyamatosan terhelve lesz, nyomás alatt lesz akkor nem fogja bírni és nem fizikálisan, hanem mentálisan. Én bokszoltam már 10 menetet éles körülmények között egy jó mexikóival, illetve kick-boxban is volt már több 10 menetes meccsem, neki még nem volt ilyen hosszú meccse. Fizikálisan erősebb vagyok tőle, annyi, hogy ő nagyobb, de neki ez csak hátrány, hogy több a súlya. Egy jó felkészülést kívánok Árpinak, hogy egy jó Klasz Árpit verhessek meg!”

Természetesen Klasz Árpit (11-0; 11 KO) is megkérdeztük, aki elmondta, hogy már elkezdte a felkészülését a meccsre és reagált Gábor nyilatkozatára is:

„Akin nyomás lesz, az ő lesz. Sokkal erősebb és technikásabb vagyok, nincs amiben jobb lenne nálam, neki lesz teher tartani velem az iramot. Az ütőerőmről meg annyit, hogy meg kell nézni a mérlegemet (100 % -os KO-arány). Teljesen mindegy, hogy hány menetesre lesz kiírva a mérkőzés, lehet akár száz is mert úgysem fog végig menni. Ezzel a meccsel véget vetek a karrierjének, elveszem a kedvét az ökölvívástól! Be fogom bizonyítani, hogy neki a bokszban nincs helye!”

A gálát és benne a Klasz VS Görbics meccset a BOX TV élőben fogja közvetíteni a weboldalán!

Komment