Október 13. Newcastle-i gála Görbics Gáborral

A Matchroom Boxing október 13-án, szombaton Newcastle-ben rendezi soron következő gáláját, ahol több címmérkőzés is lesz, illetve egy magyar bunyós Görbics Gábor is szorítóba lép.

A gála főmérkőzését Lewis Ritson (17-0; 11 KO) vívja majd Francesco Patera (19-3; 7 KO) ellen a megüresedett EBU könnyűsúlyú Európa-bajnoki övért.

Glenn Foot (23-3; 7 KO) Robbie Davies Jr. (16-1; 12 KO) ellen küzdhet a megüresedett kisváltósúlyú brit bajnoki címért és a Nemzetközösségi bajnoki címért.

A félnehézsúlyú Joshua Buatsi (7-0; 5 KO) pedig a WBA félnehézsúlyú Nemzetközi bajnoki övét igyekszik majd megvédeni a francia Tony Averlant-tal (26-10-2; 5 KO) szemben.

A magyar nézők számára leginkább érdekes mérkőzés az Görbics Gáboré lesz. Gábor (26-12; 16 KO) ellenfele a veretlen Anthony Fowler (7-0; 6 KO) lesz egy nyolc menetes nagyváltósúlyú mérkőzésen. Petrányi Zoltán bunyósa már nem első alkalommal lép szorítóba külföldön, Angliában is bunyózott már pár alkalommal.

A gálát a Sport2 közvetíti majd szombat este 22:45-től. Azt sajnos nem tudjuk, hogy Gábor meccsét leadják-e, de bízunk benne. Illetve a Matchroom Boxing facebook oldalán szoktak élőben közvetíteni néhány meccset, talán ott majd lehet nézni Gábor meccsét is. Ha tudunk valami biztosat ezzel kapcsolatban jelezni fogjuk a BOX TV facebook oldalán.

Komment