Görbics Gábor: „Egedi Renátó után jöhet a Klasz Árpi is!”

Görbics Gábor (Fotó: Felix Promotion)

A Felix Promotion International bejelentette, hogy szeptember 21-én megkezdi az őszi szezont és már néhány párosítást is nyilvánosságra hoztak. Ezek közül az egyiken némiképp meglepődtünk, mert Görbics Gábor Egedi Renátó ellen fog bunyózni. Nem is a párosítás a meglepő, inkább az, hogy Gábor elvileg októberben Klasz Árpi ellen lép szorítóba. Erről kérdeztük Görbics Gábort:

„Az Árpi elleni meccs nem fog elmaradni, elvileg október 19-én lesz majd, de ettől függetlenül valóban szorítóba lépek Egedi Renátó ellen szeptember 21-én. Adódott egy ilyen lehetőség és nem szerettem volna kihagyni. Edzésben kell lennem és a legjobb próbatétel, hogy milyen állapotban vagyok az a mérkőzés és Renátó egy jó ellenfél, egy jó megpróbáltatás. Hozzá vagyok szokva a sorozatterheléshez, nem fog gondot okozni, hogy 1 hónap lesz a két meccs között. Renátó egy technikás, nagyon jó állóképességű bunyós, fordított alapállású és ráadásul még magasabb is nálam. Mindenképp kemény csatára számítok, szerintem a Renátó nehezebb ellenfél lesz, mint az Árpi. Győzni megyek a Renátó és az Árpi ellen is. Ők hasonló stílusban bunyóznak, de a Renátó szerintem erősebb és jobb az állóképessége, mint az Árpinak. Jó felkészülési meccs lesz Árpi előtt.”

Tehát két kemény meccs is vár Gáborra, szeptemberben Egedi Renátó ellen, októberben pedig Klasz Árpi ellen láthatjuk majd!

Komment