Fury várja a harmadik meccset: „Soha nem fogom megunni Wilder verését!”

Fotó: Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

A koronavírus járvány miatt el kell halasztani a július 18-ra tervezett harmadik meccset Tyson Fury és Deontay Wilder között. Valószínűleg októberben kerülhet sor az újabb csatára, de még ez sem biztos. A “Cigány király” azonban addig sem tétlen, otthon edz a családjával, amit naponta posztol az egyik közösségi oldalon és azt mondja, hogy alig várja a harmadik meccset Wilder ellen. Rendkívül büszke a második meccsen nyújtott teljesítményére. Megmondta előre, hogy mit fog csinálni és képes volt azt megvalósítani.

„Tényleg azt tettem, amit mondtam, hogy tenni fogok és erre nem sok ember képes, főleg nem bokszoló, hogy pontosan azt csinálja, amit akar. Nagyon büszke vagyok a teljesítményemre és nagyon várom, hogy a koronavíruson túllépve újra visszatérjek a pályára és újra végezhessem a munkámat.” – mondta Fury.

Szerinte a harmadik meccsen is az lesz, mint a másodikon és türelmetlenül várja.

„Köteles vagyok adni neki még egy kicsit (verést)! Soha nem fogom megunni Wilder verését, ez az egyike azoknak a dolgoknak, amire nagyon büszke vagyok!”

Az első meccsük 2018. decemberében ellentmondásos döntetlennel zárult, ahol Fury kétszer is padlóra került. Majd idén februárban a visszavágón Fury határozott, egyértelmű győzelmet aratott. Most ő küldte padlóra Wilder-t kétszer, majd a hetedik menetben Wilder sarka bedobta a törölközőt, de a mérkőzésvezető se állt már messze attól, hogy leállítsa a mérkőzést. Fury az első pillanattól kezdve magabiztosan, agresszívan támadta az amerikait és sokan kételkedtek abban, amit előre megjósolt, hogy padlóra fogja küldeni Wilder-t, mégis megtette.

Wilder pedig él a visszavágási záradékkal, így lesz még rá esélye, hogy visszaszerezze a nehézsúlyú WBC világbajnoki címét. Kérdés, hogy meg tud-e újulni, tud-e valami újat mutatni legközelebb? Ebben állítólag George Foreman is segíteni fogja.

Komment