Fury szerint 2020. február 22-én lesz a Wilder – Fury 2

Fotó: Deontay Wilder – Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

Június elején a WBC nehézsúlyú világbajnok Deontay Wilder (41-0-1; 40 KO) azt mondta, hogy aláírt szerződésük van a visszavágóra, majd Tyson Fury (28-0-1; 20 KO) tagadta ezt. Azt elismerte, hogy megegyeztek, de azt, hogy már a szerződést is aláírták volna azt már tagadta. Most viszont maga a „Cigány Király” nyilatkozta, hogy aláírták a szerződést és 2020. február 22-én lesz a visszavágó. Azt is elmondta, hogy ezúttal kiüti Wilder-t, hogy minden kétséget kizáróan ő nyerje a meccset. „Ezúttal kiütöm a picsába!”

Fury beszélt a következő ellenfeléről is. Szerinte az eltiltásából visszatérő Jarrell Miller ellen lép szorítóba legközelebb, mégpedig október 5-én. Maga Miller hívta ki nemrégiben Fury-t, hogy szeretne megküzdeni vele. De a fix dátumot Miller társpromótere Dmitry Salita nem erősítette meg, szerinte nincs új fejlemény az üggyel kapcsolatban. Eddig Wilder menedzsmentje sem erősítette meg ezt a februári dátumot, amit Fury mondott. Így csak a “Cigány Király” szavaira lehet hagyatkozni.  

Amit szinte biztosra lehet mondani, hogy Deontay Wilder következő meccse szeptember 28-án lesz Los Angeles-ben a kubai Luis Ortiz ellen.

Komment