Bunyó helyett duma: Mayweather és Pac Man a közösségi oldalakon csatázik

Fotó: Floyd Mayweather Jr. – Manny Pacquiao – PuzzlePix Fotóügynökség

Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao 2015-ös meccse óta, amit Mayweather nyert pontozással rendszeresen felröppen a visszavágó híre. Néha Mayweather, néha Pacquiao hozza szóba, de ahogy telik az idő egyre kevesebb az esély, hogy valaha sor kerül rá. Pedig Pac Man nagyon szeretné. Most épp Pacquiao múlt szombati Keith Thurman ellen aratott győzelme után lett megint téma a visszavágó.

Mayweather ott volt Pacquiao szombati meccsén és a meccs után egy bejegyzést tett közé az egyik közösségi oldalon, amiben kifejtette, hogy ironikusnak tartja, hogy Pacquiao és az ő nevét folyton összekapcsolják és mindig a visszavágó a téma. Szerinte Pacquiao öröksége és teljes karrierje arra épül, hogy megküzdött vele korábban. Jó lenne, ha abbahagynák már, hogy az ő nevét használják. Szerinte sokan irigyek rá, amiért megdöntötte Rocky Marciano rekordját és amiért gazdag és sikeres üzletember.

Erre Pac Man is reagált, aki amúgy nem egy üzengetős típus, de a közösségi oldalán megjegyezte, hogy Mayweather jött el az ő meccsére, ő emlegette a nevét, akkor ki foglalkozik kivel? A filippínó bunyós egyébiránt nagyon is szeretné a visszavágót, valószínűleg most azonnal aláírná a szerződést.

Mayweather cinikusan azt is megjegyezte, hogy mivel a Mayweather Promotions is társszervezője volt a gálának, ezért gyakorlatilag Pacquiao főnöke és ő csak, mint egy jó főnök felügyelte a meccset. Majd azzal viccelődött, hogy Pac 10 milllió dollárt kapott a 12 menetért, amíg ő a tavaly szilveszteri Japán bemutatómeccsén 3 perc alatt keresett ennyit. Szerinte Pacquiao azért bunyózik, mert kell neki (a pénz), ő meg akkor amikor akar. Azt mondja, hogy mentálisan, fizikailag és pénzügyileg is legyőzte a fülöp-szigeteki bunyóst.

Mayweather bokszrajongóként volt jelen a meccsen, nem azért, hogy “felmérje” Pacquiao-t és állítólag nem igazán kedveli Thurman-t és szerette volna látni, ahogy elverik. Pac Man győzelmére csak ennyit reagált: „Nem lepett meg, ez Manny Pacquiao!”

Komment