Az UBO International bajnoki címe lesz a Klasz Árpi – Görbics Gábor meccs tétje

Kép: BOX TV

Görbics Gábor (26-17; 16 KO) még májusban hívta ki a Toto Box Promotion veretlen bunyósát, Klasz Árpit (11-0; 11 KO) egy meccsre, amit Árpi természetesen el is fogadott. Időközben azonban Árpi kapott egy lehetőséget, hogy a GBC nagyközépsúlyú világbajnoki övéért lépjen szorítóba Németországban, de sajnos az ellenfél visszalépett a meccstől, így az elmarad, de most némiképp kárpótolhatja magát Árpi az UBO nagyközépsúlyú International bajnoki címével, ha legyőzi Gábort. A mérkőzésre elvileg október 19-én kerül majd sor.

„Nagyon örülök a lehetőségnek, mivel a GBC világbajnoki meccsem sajnos elmaradt ugye amiatt, hogy az ellenfél visszalépett a meccstől, így némiképp kárpótol az UBO öv. A menedzserem, Belinszky Krisztina nagyon sokat tett ezért a meccsért, amit nagyon köszönök neki. Idézőjelben kevesebb kockázatot vállalva mégis nyerhetek egy címet. A szír bunyós, aki ellen küzdöttem volna a GBC övért egy veretlen, sok KO-val rendelkező bokszoló lett volna, ezért mondom, hogy kevesebb kockázatot vállalok vele. Ráadásul itthon küzdhetek a címért. Biztos vagyok benne, hogy rengetegen lesznek kíváncsiak erre a meccsre. Főleg így, hogy még nagyobb tétje lett, mert így már nemcsak egy presztízs meccs, hanem egy komoly címmeccs. Úgy gondolom, hogy ez a Gábornak is egy plusz motiváció lesz, óriási lehetőséget kapott azzal, hogy engem kihívott, szerintem erre ő sem gondolt akkor. Most mind a ketten kaptunk Istentől egy óriási lehetőséget, élni kell vele!” – mondta el Klasz Árpi a BOX TV-nek.

Természetesen Görbics Gábor is örül a lehetőségnek: „Örülök, hogy címért megy a meccs így legalább meg lesz a 10-12 menet, ha meg kapunk még ajándékba egy övet az plusz grátisz. Készülök!”

Belinszky Krisztinától azt is meg tudtuk, hogy ugyanezen a gálán a Toto Box Promotion egy másik kiváló bunyósa, a kisváltósúlyú magyar bajnok és UBO Interkontinentális bajnok Szabó Zoltán (25-21; 11 KO) is szorítóba lép, hogy megvédje az UBO övét.

Komment