Most már tényleg aláírt Ruiz és arra készül, hogy véget vessen Joshua karrierjének

Fotó: Andy Ruiz Jr. – PuzzlePix Fotóügynökség

Andy Ruiz Jr. miután emeltek egy kicsit a gázsiján végre tényleg aláírta a visszavágóról szóló szerződést, így, ha nem jön közbe egy sérülés egyik bunyósnál sem akkor december 7-én, Szaúd-Arábiában kerül sor a visszavágóra. Sok választása nem volt Ruiz-nak, mert Mike Coppinger szerint a Matchroom Boxing már elindította a pert a visszavágó miatt, de miután megtörtént az aláírás állítólag ezt visszavonták.

Egyúttal Ruiz megígérte, hogy a visszavágóval véget vet Joshua karrierjének. Sokan úgy vélik, hogy ez a meccs sorsfordító lehet AJ számára, mert, ha a visszavágót is elveszíti kezdheti újra felépíteni karrierjét. Az tény, hogy nagyban visszavetné a pályafutását, ha nem szerezné vissza az öveit, de azt azért erős túlzás állítani, hogy ezzel véget érne minden. Kicsi az esély egy harmadik meccsre kettejük között, bárki is nyeri a csatát.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem az Anthony Joshua elleni visszavágót. Június 1-jén megsemmisítettem a királyt és én lettem a történelem első mexikói-amerikai nehézsúlyú világbajnoka. Alig várom, hogy véget érjen a karrierje a sivatagban. Megmutatom a mexikói boksz nagyságát Szaúd-Arábiában és a világ minden sarkában! Éljen Mexikó!”

Joshua-nak most bizonyítania kell nemcsak a szakmának, akik sokat kritizálták, de a rajongóinak is. Sokan úgy vélik, hogy lebecsülte Ruiz-t az első meccs előtt, most nem eshet ebbe a hibába és gőzerővel készül, hogy visszaszerezze az öveit. Ugyanakkor Ruiz állítólag még nem kezdte meg az edzést, inkább élvezi a győzelemével járó pénzt és hírnevet. Amit jól tesz, de azért nem árt, ha odafigyel és nem esik abba a csapdába, hogy most ő becsüli alá Joshua-t. Most már biztosan okosabb fog bunyózni Joshua, amire fel kell készülnie a mexikói bajnoknak, különben rövid életű lesz a királysága.

Komment