Adrien Broner lehet Pacquiao következő ellenfele

Fotó: Manny Pacquiao – PuzzlePix Fotóügynökség

Úgy néz ki idén már nem lép szorítóba a WBA váltósúlyú világbajnok Manny Pacquiao (60-7-2; 39 KO), tervei szerint 2019 januárjában bunyózna legközelebb. A korábbi hírek arról szóltak, hogy talán végre megvalósul a Mayweather – Pacquiao visszavágó, de erre még egyelőre várni kell.

A nyolc súlycsoportban is világbajnoki címig jutó filippínó bunyós úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg jövő év január 12-én vagy 19-én fog legközelebb ringbe lépni és, ha minden igaz Las Vegasban. Az ellenfele pedig nem más lesz, mint a négy súlycsoportban világbajnoki címet szerző, bár az utóbbi időben leginkább balhéiról híres Adrien Broner (33-3-1; 24 KO).

Pacquiao szerint a Mayweather elleni visszavágó sincs elfelejtve, a Broner elleni meccs után az lehet a soron következő összecsapása.

A napokban lehetett arról olvasni, hogy Pacquiao megállapodást írt alá Al Haymon-nal, hogy elősegítse a Mayweather elleni visszavágó megszervezését. Haymon nem kisebb nevekkel dolgozik együtt, mint Mayweather, Errol Spence Jr., Keith Thurman vagy épp Adrien Broner. Valószínűleg így merült fel Broner neve, mint lehetséges ellenfél.

Bár a Broner elleni meccs még hivatalosan nincs bejelentve, de Pac Man 90%-osan biztos következő ellenfele személyében és reméli, hogy sikerül megismételnie a Matthysse elleni kiütéses győzelmet.

Komment