A UFC sztár Jorge Masvidal kihívta Canelo-t egy bokszmeccsre

Fotó: Saul “Canelo” Alvarez – PuzzlePix Fotóügynökség

Lehet, hogy egy újabb boksz VS MMA harcos csatára van kilátás? A szombat éjszaka (magyar idő szerint vasárnap hajnal) igazi csemege volt a küzdősportok kedvelőinek. Amíg New York-ban UFC gálát tartottak, addig Las Vegas-ban profi ökölvívó gála volt egyidőben, ráadásul mindkét helyen igazi sztárok léptek szorítóba/ketrecbe. New Yorkban Jorge Masvidal vívta a főmérkőzést Nate Diaz ellen a UFC 244-en és emiatt a meccs miatt későbbre halasztották a Saul „Canelo” Alvarez – Sergey Kovalev WBO félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzést is. A slusszpoén pedig, hogy a Las Vegas-i MGM Arénában a UFC gála főmeccsét közvetítették a kivetítőn a nézőknek és csak utána kezdődött a Canelo – Kovalev meccs. Végül New York-ban Masvidal ünnepelhetett, míg Las Vegasban Canelo és ezen az apropón Masvidal kedvet is kapott egy jó kis bokszmeccshez és kihívta Canelo-t.

Masvidal úgy véli, hogy ez a képtelen helyzet, tökéletes alkalmat szült arra, hogy érdeklődést teremtsen egy Canelo – Masvidal bokszmeccsre. Ráadásul szerinte meg tudná verni az immáron négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző mexikói ökölvívót a ringben, boksz szabályrendszerben.

„Tudok bokszolni és be akarom verni Canelo képét. Ha Canelo szét akarja rugatni a se**ét, állok elébe. Tudok bokszolni, nagyot tudok ütni. Nem fáradnék el egy 12 mentes bokszmeccsen, főleg, ha van elég időm felkészülni.  Harcolni akarok, tesztelni magam és sok pénzt keresni. Komolyan úgy gondolom, hogy 1-1-re tudnám hozni az MMA VS ökölvívás mérleget.” – mondta Masvidal, utalva Conor McGregor korábbi vereségére Mayweather ellen.

Elég kevés rá az esély, hogy erre a meccsre valaha is sor kerül, de kit tudja. Bár ha Oscar De La Hoya-nak és Dana White-nak kell erről tárgyalni, akkor biztosan elfelejthetjük. Úgy utálják egymást, hogy lehet még a végén ők verekednének össze.

Komment