Chavez Jr. kihívta Canelo-t egy visszavágóra

Kép: Saul “Canelo” Alvarez – Julio Cesar Chavez Jr. – PuzzlePix Fotóügynökség

Julio Cesar Chavez Jr. (51-4-1; 33 KO) valamilyen oknál fogva úgy gondolja, hogy azok után, hogy decemberben orrtörés miatt feladta a meccset Daniel Jacobs ellen itt az idő egy visszavágóra Saul „Canelo” Alvarez (53-1-2; 36 KO) ellen. Az ellen a Canelo ellen, aki 2017-ben egyértelműen legyőzte és aki épp karrierje csúcsán van. Három évvel ezelőtt Canelo úgy megverte honfitársát, hogy Chavez Jr. egy menetet sem tudott nyerni, Canelo azt csinált vele a ringben, amit akart. Még az edzője is szégyenkezett a meccs után, hogy mennyire passzív volt és rendesen be volt rezelve attól, hogy megüti őt Canelo.

Canelo és Chavez Jr. 2017-es meccse:


Ezután jó ideig nem húzott kesztyűt Chavez Jr., két év szünet után tavaly augusztusban tért vissza egy nem túl veretes mérlegű kolumbiai bunyós ellen, majd decemberben jött a meccs Daniel Jacobs ellen.

A Jacobs elleni meccs előtt tele harsogta a sajtót, hogy nagyközépsúlyban mindenkit meg tudna verni, majd a mérlegelés napján jött a blama, mert a súlya közelebb volt a félnehézsúlyhoz, mint a nagyközéphez, ezért kapott is egy jó kis pénzbüntetést, de azért a meccset megtartották. Amit pedig az ötödik menet után feladott, mert eltört az orra és nem kapott rendesen levegőt. Szegény édesapja, a legendás Chavez Sr, pedig fogta a fejét a ring szélén, hogy már megint mit művel a fia, miközben a közönség dobált mindent a ring felé, ami a kezük ügyébe került.

Ezek után pedig most előállt azzal, hogy félnehézsúlyban kihívta Canelo-t az egyik közösségi oldalon keresztül. Canelo pedig nem volt rest és reagált is, röviden, de tömören: „Ahelyett, hogy embereket hívsz ki, inkább kérd apukád segítségét! Szükséged van rá.” Majd ezt tweetelte:


Ha legyőzte volna decemberben Jacobs-ot, akit egyébként tavaly májusban megvert Canelo, akkor lehetett volna esélye egy visszavágóra Chavez Jr-nak, mert az első meccsük jó PPV-t produkált, 2 millió előfizetőt. Egy meggyőző győzelemmel lett volna érdeklődés a két mexikói bunyós visszavágójára, de így nyilván nincs értelme.

Komment