5 rossz fiú az MMA világából!

Az UFC sztárok sem mennek a szomszédba egy kis balhéért!

Korábban már írtunk az ökölvívás világának a rossz fiúiról, de korunk legjobban terjedő MMA promóciójának az UFC-nek is bőven kijutott a problémás arcokból!

5.Thiago Silva

Sao Paulo nyomornegyedében nőtt fel a félnehézsúlyú harcos, aki gyerekként több bűntény, többek között gyilkosság szemtanúja is volt. Az iskolát és a családját 13 évesen elhagyta és a hírhedt favellákban cseperedett fel! Minden jel arra utalt, hogy Thiago majd egy tökös drog király lehet, ám nem ez történt! 18 éves korára Thiago elkezdett az MMA-val foglalkozni és lassan egy eredményes versenyzővé vállt. A tehetségének köszönhetően az UFC-nél kötött ki, de előbb utóbb belebukott egy dopping tesztbe. Később sajnos kiütköztek a drogproblémái, mert bizony azok is voltak és a feleségével is megromlott a viszonya. Az asszonynak új párja lett egy BJJ oktató, Silva pedig az új pasi BJJ termébe ment balhézni, állítólag egy fegyverrel. Az UFC azon nyomban elbocsájtotta Silva-t. Silva azóta orosz és európai szervezeteknél próbál szerencsét, az UFC utáni rekordja jelenleg 5-6-0

Amatőr MMA kesztyű: http://bit.ly/2z02fLT

4.Colby Covington

Nem is igazi rossz fiú, inkább csak seggfej. Persze mindenki döntse el maga, hogy miként tekint a nem mellesleg kiváló sportolóra! Covington belemászik mindenkibe akibe csak lehet, legyen az Dana White, Kamaru Usman vagy éppen a nehézsúlyú Fabricio Werdum. Colby tényleg beleköt az élő fába is és valósággal vadászik egy-egy prédára. Dana White-ra pl. élő adásban vadászott Las Vegasban. Előszeretettel posztol polgárpukkasztó dolgokat általában hölgyekkel, de remek viszonyt ápol az amerikai elnökkel Donald Trump-pal is! Hogy lesz-e váltósúlyú bajnok az nemsokára kiderül, ugyanis Robbie Lawler megsemmisítése után jelen pillanatban úgy néz ki ő a következő kihívó!

MMA póló: http://bit.ly/2OOZIih

3.Khabib Nurmagomedov

A dagesztáni bajnok viszonylag nyugodt srác volt a McGregor elleni meccsig. Addig csak medvékkel birkózgatott és hajléktalanokat fekvőztetett pénzért, de aztán valami eltört benne az ír fenegyerek miatt. Artem Lobov-nak csicska pofonot osztott ki, ami miatt McGregor akkora balhét csapott, hogy azt majd elolvasod McGregor-nál mert ha hiszed ha nem ő is részese a listának… Szóval Khabib miután lekopogtatta McGregor-t kiugrott a ketrecből és azon kívül folytatta a bunyót ami ugyebár egy tömegverekedéssé fajult.

MMA Rashguard: http://bit.ly/2Tj7LlK

2.Conor McGregor

Az ír fenegyerek sosem volt túl hidegvérű és bizony szeretett az ellenfelek idegeire menni. Ha olvastad a könyvét, akkor tudsz róla, hogy volt olyan meccse mikor a munkanélküli segélyért meg kellett állnia az indulás előtt. Egy szó mint száz, Conor ma már jet-skizget, és nap mint nap más arany rolexben pózol. Volt neki már gyorshajtása, feleség megcsalása, telefon taposása, molnár kocsival busz ablak bedobása és több ringen kívüli bunyója is. Ennek ellenére még mindig őt nevezhetjük az abszolút fan kedvencnek!

Box kesztyű: http://bit.ly/2y8GQzs

1.Jon Jones

Isten bizony, ez az ember egy született zseni. Ilyen adottságok és zsenialitás mellé viszont úgy néz ki a Jóisten nem ajándékozta meg túl sok ésszel. Utoljára éppen valami táncosnőt fojtogatott, de okozott már közúti balesetet is, valamint nem veti meg a doppingszereket ja és imádja a drogokat. A bunyója sem a legtisztább, bár nem tilos de nem is túl korrekt megoldás, hogy imádja az ellenfelei térdét frontális rúgással támadni (talán sok régi Segal filmet nézett???) valamint teljesen illegálisan, de előszeretettel nyúlkál bele az ellenfelei szemébe. Külön érdemes kiemelni, hogy mikor balesetet okozott, akkor a füves pipájáért visszaszaladt, de az iratait a kocsiban hagyta….

Ők tehát az UFC rossz fiúi jelenleg, persze a balhés arcokkal ott is dunát lehetne rekeszteni, de most csak a jelenlegi korszak arcait soroltam fel. A Diaz testvérekről sem feledkeztem meg, csupán úgy gondolom, hogy ők inkább nagyon antiszociálisak.

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment