Wilder menedzsere szerint idén nem lesz Joshua – Wilder meccs

Deontay Wilder
Fotó: Deontay Wilder (j) – PuzzlePix Fotóügynökség

Deontay Wilder társmenedzsere, Shelly Finkel nyilatkozta egy interjúban, hogy már meg van az idei évre a terv, hogy kikkel fog Wilder bunyózni és Anthony Joshua nem szerepel a listán. Ez azt jelenti, hogy legkorábban 2020-ban jöhet a címegyesítés a két bajnok között, már amennyiben még mindketten bajnokok lesznek. Elég csalódást keltő ez a nyilatkozat a rajongók számára, mert sokan várják már ezt az összecsapást, hogy lássák őket egymás ellen küzdeni, hogy eldőljön ki a jobb.

Finkel szerint a májusi, Breazeale elleni címvédés után egy Luis Ortiz elleni visszavágó vagy egy Adam Kownacki elleni meccs jöhet szóba még az idén. Még egyik név sem biztos, de bennük gondolkodnak. Az elsőszámú célpont Tyson Fury, egy visszavágó ellene, ami a legfontosabb az amerikai világbajnoknak.

Szóval Joshua már nem fér bele a menetrendbe, bár valószínűleg minden csak az anyagiakon múlik. Már jó ideje próbál a két bunyós menedzsmentje megegyezni, de a fő akadályt az anyagiak jelentik. Wilder 50-50 %-os elosztást szeretne, de Hearn szerint erről szó sem lehet. Így inkább más ellenfelek után néz Wilder, hátha idővel eléri a célját és megkapja azt a pénzt, amit szeretne.

Eddie Hearn is reagált Finkel nyilatkozatára és cseppet sem volt boldog attól, amit hallott, de azt mondja, hogy most már legalább az emberek is látják, hogy nem rajtuk múlik a dolog.

Komment