Vegyes eredmények a hétvégi magyar mérkőzéseken, Krämer Péter Európa-bajnok lett

Vegyes eredmények születtek hétvégén a magyar bunyósok számára. Legnagyobb örömünkre a középsúlyú Krämer Péter egyhangú pontozással megverte a szerb Danijel Arandjelovic-ot és ezzel megszerezte az UBO középsúlyú Európa-bajnoki címét. A Feja Box Gym bunyósa Flóris László és Tollár László segítségével készült karrierje eddigi legkomolyabb mérkőzésére. Peti nagyszerű és taktikus küzdelemben megőrizte veretlenségét és haladhat tovább a kitűzött célok felé.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Petrányi Zoltánék Floridában szálltak ringbe péntek este. Sajnos minden igyekezetük ellenére Séra Zoltán és Ajtai Szilveszter is kikapott a tengerentúlon. Menedzserük elmondta, hogy ugyan voltak jó pillanatai a fiúknak, de ennél többre van szükség a győzelemhez. Zoltán a negyedik menetben, Szilveszter pedig a második menetben veszítette el a mérkőzését KO-val.

Franciaországban, Marseille-ben is volt két magyar érdekeltségű mérkőzés. Görbics Gábor és Giuseppe Lauri is egy nyolcmenetes, váltósúlyú mérkőzésen vett részt. Mindkettőjüknek marokkói ellenfele volt, és sajnos ők bizonyultak jobbnak. Görbics Gábor végig vitte mind a nyolc menetet, de a bírók egyhangú pontozással El Mousaoui-t látták jobbnak. Lauri a harmadik menetben kapott ki TKO-val a majdnem feleannyi idős Rabii-től.

Elmaradt a Kanadában élő Darány Zsolt 6 menetes mérkőzése, ami Torontóban került volna megrendezésre. Zsoltnak, Diego Adrian Marocchi ellen lett volna a 14. profi meccse.

Komment