Két napos sparring hétvégével készült Tóth László a belgiumi meccsére

Krӓmer Péter – Tóth László

A kiváló váltósúlyú ökölvívó, korábbi IBF Interkontinentális bajnok Tóth László (28-5-1; 19 KO) külföldi megmérettetésre készül. Február 22-én Belgiumban lép majd szorítóba az albán származású, de Belgiumban élő Meriton Karaxha (27-5-2; 9 KO) ellen egy 8 menetesre kiírt mérkőzésen.

A felkészülés véghajrájában pedig egy két napos sparringon vett részt Laci, ahol Krӓmer Péter a ringben segítette, Kelemen Balázs pedig egy szemsérülés miatt most „csak” jótanácsokkal látta el. Múlt hétvégén Sopronban, a Növényi Sportakadémián a Global Sport Event több ökölvívója is részt vett a kesztyűzésen, ahol természetesen Laci felkészülése volt a középpontban. Laci promótere Simon Zsolt elmondta a BOX TV-nek, hogy nagyon jó hangulatban telt a két napos kesztyűzés és nagyon hasznos volt. Hálásak Krӓmer Péternek és edzőjének Bozai Gyulának a segítségért.

Laci tavaly augusztusban csatlakozott a Simon Zsolt vezette Global Sport Event Kft-hez, ez lesz az első közös külföldi meccsük, de ez csak egy lépés a hosszútávú terveikhez. A promóter elmondta, hogy kemény meccsre számítanak Belgiumban, de biztos Laci sikerében. Jó formában, jó kondiban van, erős és magabiztos Laci. Az idei évre még legalább két meccset terveznek és szeretnék, ha az egyik mindenképp címmeccs lenne valamelyik nagy szervezetnél. Ráadásul azon dolgoznak, hogy ez a címmeccs itthon legyen majd Magyarországon.

Komment