Szabó Zoltán Skóciában, Tóth László pedig Oroszországban lép szorítóba a hétvégén

A Toto Box Promotion két kiváló bunyósa, a kisváltósúlyú magyar bajnok Szabó Zoltán és a váltósúlyú magyar bajnok Tóth László is külföldön lép szorítóba a hétvégén.

Szabó Zoltán (25-17, 11 KO) ezúttal a skóciai Glasgowban fog bunyózni egy hat menetes kisváltósúlyú mérkőzésen március 22-én, pénteken. Ellenfele az angliai Lewis Benson (10-2; 2 KO) lesz, aki ugyan jó mérleggel rendelkezik, de a tavalyi évben vívott mindkét meccsét elveszítette.

Tóth László (27-4-1; 19 KO) pedig az oroszországi Jekatyerinburgban lép majd szorítóba egy veretlen ukrán bunyós ellen március 23-án, szombaton. Eduard Skavynskyi (9-0; 6 KO) hibátlan mérleggel rendelkezik és legutóbbi meccsén begyűjtötte az IBF és a WBO regionális bajnoki címeit, de koránt sincs olyan rutinos, mint Laci. Laci jelenleg a váltósúlyú magyar bajnok és az UBO Interkontinentális bajnoka. Korábban pedig az IBF Európa-bajnoka is volt, majd három hónapra rá az  Interkontinentális bajnok is ő lett, ráadásul mindkét címet külföldön szerezte meg.

Komment