A váltósúlyú magyar bajnoki címért küzd Tóth László vasárnap

A Toto Box Promotion kiváló váltósúlyú bunyósa, Tóth László újabb cím begyűjtésére készül. Laci több nemzetközi övet is begyűjtött már súlycsoportjában, de a magyar bajnoki cím eddig elkerülte, vasárnap azonban ezt is bezsebelheti a korábbi IBF interkontinentális bajnok.

Szeptember 9-én, vasárnap Tóth László (25-4-1; 17 KO) Laska Tamással (19-17-1; 10 KO) fog megküzdeni a váltósúlyú magyar bajnoki övért. Laci legutóbb Malajziában lépett szorítóba, idén márciusban a WBC váltósúlyú Silver övéért. Sajnos azt a meccset elveszítette, de a hétvégén kicsit kárpótolhatja magát egy magyar bajnoki címmel.

Laci a BOX TV-nek elmondta, hogy csak két hete értesült erről a lehetőségről, de folyamatosan edzésben van, ezért nem okoz gondot számára, hogy ilyen rövid ideje volt csak felkészülni. Júliusban két meccse is elmaradt sajnos, így gyakorlatilag egész nyáron készült. Úgy érzi, hogy jó formában van és már csak az utolsó simításokat végzik a meccs előtt.

Ellenfele Laska Tamás 2017-ben könnyűsúlyú magyar bajnoki címet szerzett. Legutóbbi meccsén pedig a kisváltósúlyú magyar bajnoki címért küzdött, azt azonban nem sikerült megszereznie Szabó Zoltántól.

A címmérkőzésre szeptember 9-én, vasárnap kerül sor a Feja Gym által szervezett profi ökölvívó gálán a budapesti Morrison’s 2 Klubban.

Komment