Magyar – orosz párharc lehet az est mérkőzése!

A Felix Promotion International szombaton, a salgótarjáni városi sportcsarnokban rendezi az őszi versenyszezon következő televíziós bokszgáláját.

Magyarország piacvezető ökölvívó-rendezvényszervezője Salgótarjánban is hazánk legjobb hivatásos öklözőit vonultatja fel. A főmérkőzést az amatőrként junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok olimpikon, Bacskai Balázs vívja, aki a kőkemény orosz Alexey Evchenko ellen lép szorítóba. Míg a WBO nagyközépsúlyú világranglistán 15. Kis Máté a rutinos cseh, Karel Horejsek-kel szemben bizonyíthatja képességeit.

A cirkálósúlyú kategória igen különleges a magyar profi ökölvívásban, hiszen az elmúlt években határainkon belül is igen nagy a verseny a legjobbak között. A versenyképes magyar cirkálósúlyúak egyik alakja az a Tóth Tamás „Barbár”, aki a bosnyák Mirnes Denadic ellen igyekszik megmutatni, hogy bár vannak a múltban olyan mérkőzések, melyek kevésbé jól sikerültek, de a számára kijelölt útról nem lehet csak úgy letéríteni.

Érdekesnek ígérkezik a szeptemberben debütált székesfehérvári váltósúlyú Serbán Henrik és a több nagy csatát megélt kiskunfélegyházi Horváth Richárd párharca, ahogyan a helyi Zámbó Róbert és Sijer Zoltán mérkőzése is látványos összecsapást ígér.

A Toto Box-Promotion képviseletében az a Szabó Zoltán is ringkötelek közé fog lépni, aki az elmúlt években több külföldi győzelmével bizonyította, hogy választott szakmáját mesterszinten űzi. Szabó a kisváltósúly egykori magyar bajnoka, szombaton Tallósi Gyula ellen élőben is megmutatja magát a salgótarjániaknak.  A programot Rózsás Gyula és Kovács István visszavágója teszi teljessé.

A salgótarjáni boxgálát a Sport TV szombaton, 22:45-tól fogja sugározni. Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra. Valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook és Instagram oldalaihoz is.

Forrás: www.felixpromotion.com

Komment