Mike Tyson: „Utcai bunyóban szétrúgnám Mayweather se**ét, de a ringben ő nyerne!”

Fotó: Mike Tyson – PuzzlePix Fotóügynökség

Egy interjú során feltettek egy érdekes kérdést minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnokának, Mike Tyson-nak. Mégpedig, ha utcai bunyóban az öt súlycsoportban világbajnoki címet szerző Floyd Mayweather Jr. ellen küzdene, akkor ki nyerné a meccset? Tyson szerint az utcán simán szétrúgná Mayweather se**ét, még csak meccs sem lenne olyan gyorsan végezne vele. Viszont, ha a ringben találkoznának és egy súlycsoportban lennének, akkor „Money” kipontozná őt.

A riporteri kérdésnek volt egy előzménye is, nem véletlenül kérdeztek rá. Néhány napja Mike Tyson eléggé kiakadt Mayweather-re, aki azt állította, hogy ő minden idők legnagyobb ökölvívója. Jobb, mint Muhammad Ali vagy Mike Tyson volt. Tyson nem is arra akadt ki, hogy jobb, mint ő, hanem hogy jobbnak tartja magát, mint Muhammad Ali volt.

Tyson szerint Mayweather-nek tévképzetei vannak, ha azt hiszi, hogy ő nagyobb, mint Ali volt, szerinte még csak a közelébe sincs. Mert a nagyság nem csak az 50-0-s mérlegből áll. Szerinte Ali azért volt a legnagyobb, mert az emberek is szerették, közéjük tartozott. „Aki nem képes egyedül elvinni a gyerekeit iskolába, mert meg kell védeni az emberektől, az nem lehet a legnagyobb.”

Komment