Floyd Mayweather Jr. edzőnek állt! Lehet olyan sikeres, mint bokszolóként?

Kép forrása: Floyd Mayweather Jr. instagram

Floyd Mayweather Jr. az egyik közösségi oldalán jelentette be, hogy edzőnek áll. Nemrég elhunyt nagybátyja, Roger Mayweather, aki egyben évekig az edzője is volt. Mayweather és nagybátjya 12 éven át dolgozott együtt edző – bokszoló párosként és karrierje legnagyobb eredményeit közösen érték el. Mayweather többször elmondta, hogy nagybátyja nagyon sokat jelentett számára és nagyon sokat köszönhet neki. Az ő halála inspirálta arra, hogy ő is edző legyen és minden bizonnyal ebben a szerepkörben is az lesz a célja, hogy a legjobb legyen.


Pár napja már posztolt egy videót, ahol a fiát tanítgatta, most pedig a 14 éves unokaöccsét edzette. A poszthoz pedig ezt írta:

„Ez az első napom, amikor a14 éves unokaöcsémmel dolgozom, akinek egyáltalán nincs boksz tapasztalata, és ez a második alkalom, hogy iskoláztatok. Az első alkalom a legidősebb fiammal volt, amelyet láthattál nemrég. Mint sokan tudják, fantasztikus edzőim voltak, beleértve apámat és nagybátyámat. Roger bácsikám közelmúltbeli halálának köszönhetően inspirálódtam, hogy segítsek a körülöttem élőknek, ugyanúgy, ahogyan nekem segítettek a boksz pályafutásom során. Ez az időszak, amikor távolságot kell tartanunk másoktól, lehetővé tette számomra, hogy elgondolkozzam, hogyan akarok változtatni az emberek életén és segíteni nekik céljaik elérésében. Egy igazi edző a lehető legjobbat akarja kihozni a harcosából, és a legjobban érvényesíteni a képességeit. Új vagyok abban, hogy segítsem az embereket az edzésben, mivel mindig is a kesztyű másik oldalán voltam. Egy harcos lenyűgöző lehet az iskolázásban, de ez nem teszi őt nagy harcossá. Egy edző lenyűgöző lehet a kesztyűben, de ez nem teszi őt nagyszerű edzővé. Az lett a célom, hogy segítsek másoknak elérni a saját maguk legjobb verzióját és magabiztossá tenni. Szeretnék mély benyomást hagyni a körülöttem élőkben és lehetővé tenni számukra, hogy megismerjék lehetőségeiket. Ez a karantén időszak lehetővé tette számomra az egység fontosságát és a mások fejlődésének fontosságát. Szeretném kivenni a részem a Földön, és lehetővé tenni, hogy az emberek lássák a potenciált önmagukban, hogy megosszák azt a világgal. Új vagyok edzőként, és eddig olyan emberekkel dolgoztam, akiknek nincs boksz tapasztalata, ezért együtt fejlődünk. De megígérem, hogy a világ egyik legjobb edzője leszek. Inspirálj és inspirálódj…” – írta Mayweather a posztban.

Komment