Mayweather Sr. szerint jöhet a Mayweather Jr. – McGregor visszavágó a ringben

Fotó: Floyd Mayweather Jr. – Conor McGregor – PuzzlePix Fotóügynökség

Az idősebb Floyd Mayweather szerint van esély rá, hogy a tavalyi Floyd Mayweather Jr. – Conor McGregor bokszmeccs megismétlődjön. Akkor Mayweather nyert TKO-val a 10. menetben. Korábban volt róla szó, hogy esetleg az octagonban lehetne a visszavágó, hogy fair legyen a küzdelem, hisz az első meccsen Mayweather volt előnyben a boksz szabályrendszer miatt. Azonban Mayweather Sr. szerint ismét a ringben küzdenének meg és ismét a boksz szabályai szerint.

Conor McGregor október 6-án tér vissza a ketrecbe Khabib Nurmagomedov ellen. Ennek kapcsán Mayweather Jr. felajánlotta McGregor-nak az edzőtermét, hogy ott készüljön, de az ír finoman szólva is elküldte melegebb éghajlatra korábbi ellenfelét. A meccsük óta feszült a viszony a két harcos között. Ezek után meglepő az idősebb Mayweather nyilatkozata, miszerint fia már beszélt is erről McGregor-al. „Nem tudom biztosan, csak azt mondom, nekem úgy tűnik, hogy a fiam ismét harcolni akar vele.”

A visszavágó gondolata már nem először röppent fel és valószínűleg nem is utoljára. Egy megfelelő ajánlat esetén nem lenne meglepő, ha ismét összecsapnának. Az első meccsük nézettségi és bevételi rekordot döntött, Mayweather több, mint 200 millió dollárt keresett a meccsel, McGregor pedig majdnem 100 milliót. Köztudott, hogy mindkét bunyós szereti a pénzt és még jobban szereti költeni azt, így biztos, hogy van az az összeg, amiért megint kiállnának egymás ellen.

Komment