Klasz Árpi és Szabó Zoltán is UBO bajnoki övért lép szorítóba szombaton

Kép: BOX TV

Október 26-án, szombaton a Madárfészek Ökölvívó Akadémián rendez profi ökölvívó gálát a Toto Box Promotion. A gálán pedig két címmérkőzés is lesz, mégpedig mindkettő az UBO International bajnoki címért. Klasz Árpi nagyközépsúlyban, Szabó Zoltán pedig kisváltósúlyban küzd ezért a címért.

Az est főmérkőzését az UBO International nagyközépsúlyú bajnoki övért a veretlen ökölvívó Klasz Árpi vívja majd egy kameruni származású német bunyós, Bernard Donfack ellen egy 10 menetesre kiírt mérkőzésen. Eredetileg Árpi ellenfele Görbics Gábor lett volna, de Görbics szinte az utolsó percben lemondta a mérkőzést így új ellenfelet kellett keresni. Donfack egy rutinos bunyós, aki a Boxrec számítógépes ranglistán a 201. helyen szerepel súlycsoportjában. Korábban pedig több nemzetközi övet is begyűjtött már, mint például a GBC és a WBF világbajnoki öve, de küzdött már nagy szervezet (WBC/WBA) övéért is. Árpi eddigi legkomolyabb ellenfele lesz Donfack. A magyar bunyós korábban elmondta, hogy nagyon jó formában van, alig várja, hogy szorítóba lépjen és ígéri, hogy az UBO öv itthon marad Magyarországon.

A másik címmeccsen Szabó Zoltán lép szorítóba az UBO International kisváltósúlyú bajnoki címért, az ő ellenfele Mezei Zsolt lesz egy 10 menetesre kiírt mérkőzésen. Zoli korábban már megszerezte a UBO szervezet Interkontinentális övét, most szívesen begyűjtené mellé az International övet is.

A tervek szerint szorítóba lép még:

  • Laska Tamás VS Horváth Alexander
  • Dodu Gyula VS
  • Horváth Patrik VS Sárközi Zsolt
  • Fikó Oszkár VS Kovács István

A rendezvényre még kapható jegy, de már nem sok, ha nem szeretnél lemaradni a gáláról, szerezd be mielőbb!

Jegyvásárlással kapcsolatban Klasz Árpinál (+36207466387), Belinszky Krisztinánál (+36706003542) és Kiss Zoltán Jánosnál – Totonál (+36703896264) lehet érdeklődni.

A gála tehát október 26-án, szombaton lesz 17 órai kezdettel a Madárfészek Ökölvívó Akadémián.

Komment