5 dolog amit nem biztos, hogy tudtál Sényei Lászlóról

Miket rejthet a fiatal harcos múltja?

1. Kiszolgáltatott gyerek volt.

Laci karrierje elég amerikaiasan indult. Kisebb korában ugyanis a nagyobb és erősebb fiúk gyakran szekálták Ő pedig nem tudott ellene mit tenni. Később lement az edzőterembe és mára egy világszínvonalú MMA bunyós lett belőle.

2. Harcos gyökerek.

Nagypapája profi ökölvívó volt még a hatvanas években. Többek között ez is motiválta, hogy kipróbálja magát a ringben is!

3. Nem retten meg a kihívásoktól.

Amikor az MMA karrierje megrekedt, akkor elindult amatőr ökölvívó versenyeken, valamint profi K1 szabályrendszerben is mérkőzött ahol még nehézsúlyban sem talált legyőzőre.

4. Nagyon nehezen hozta a versenysúlyát.

Nagyon sokat fogyasztott korábban. Volt olyan, hogy 97 kg-ot mutatott alatta a mérleg, pedig a versenysúlya 77 kg volt! Általában 16 kg-ot fogyasztott a profi MMA mérkőzéseire.

5. Hányatott sorsú bajnok.

Bár bajnoki címet nyert a horvát FFC-nél, a szervezők nagyon mostohán bántak vele. A bajnoki övet pl. nem is kapta meg a mérkőzése után, csak hetekkel később egy fotózásra hozták el neki Budapestre azt és akkor sem tarthatta meg.

+1 Bár a bunyó az élete és a vérében van, nem erre tette fel az életét. Mezőgazdasági és Élelmiszer ipari Gépészmérnöki diplomája van.

Egy tökéletes bandázs a kemény bunyókhoz! http://bit.ly/2YpsRUL

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment