Kash Ali-t diszkvalifikálták, mert megharapta David Price-t, majd úgy kellett kimenekíteni a stadionból

David Price nehézsúlyú ökölvívó.
Fotó: David Price – PuzzlePix Fotóügynökség

A Matchroom Boxing tegnap esti liverpooli gáláján lépett szorítóba David Price (24-6; 19 KO) – Kash Ali (15-1; 7 KO) ellen. Sajnos nem a mérkőzés színvonala miatt, de ez a meccs szolgáltatja a legtöbb beszédtémát, ugyanis az eddig veretlen Kash Ali-t diszkvalifikálták, mert megharapta ellenfelét.

Price és Ali között már a sajtótájékoztatón is volt feszültség és természetesen mindketten kiütést ígértek. Kiütés helyett kizárás lett a vége. Ali szinte az egész mérkőzés alatt szabálytalankodott és rendkívül sportszerűtlenül küzdött. A mérkőzésvezető többször figyelmeztette és meg is intette. Majd az ötödik menet vége felé miután Ali megingott Price ütéseitől belekapaszkodott az ellenfelébe és a földre vitte. Ezután jött a legnagyobb meglepetés, Ali az eddigi szabálytalanságait is tudta fokozni és miközben Price-on feküdt egész egyszerűen beleharapott. Ezt már megelégelte a mérkőzésvezető is és diszkvalifikálta Ali-t. Így Price nyerte a mérkőzést.

Ali még ezek után sem fogta vissza magát, nem ment oda az eredményhirdetésre, bár ezt a mérkőzésvezető nem is annyira bánta. Ali műsorához a liverpooli közönségnek is volt néhány szava, mert úgy kellett kimenekíteni a bunyóst. A közönség megdobálta mindennel, ami épp a kezük ügyébe akadt.

Komment