Hearn a padlón akarja látni Lomachenko-t

Fotó: Eddie Hearn – PuzzlePix Fotóügynökség

A hétvégi Vasyl Lomachenko – Luke Campbell meccset megelőzően tegnap megtartották a szokásos nyilvános edzést, ahova rengetegen látogattak el. Meglepő módon viszont a tömeg nagy része nem a helyi bunyóst Luke Campbell-t éltette, hanem az ukrán sztárt Vasyl Lomachenko-t. Maga Loma is meglepődött, hogy ennyi rajongója jött el megnézni és nyilván a meccsen még többen lesznek. Ez óriási plusz lehet az ukránnak, hisz most ő van „idegenben” mégis őt élteti a tömeg.

Lomachenko ünneplése nem igazán tetszett Eddie Hearn-nek, Campbell promóterének. Eléggé meglepődött azon, hogy az ukránt többen éljenzik, mint az ő bunyósát. Joggal aggódik azon, hogy szombat éjszaka is így lesz, így némiképp csökken a hazai pálya előnye Campbell-nek. Akinek az előzetes vélemények alapján így sem sok esélyt adnak a szakértők. Hearn azzal magyarázta, hogy biztos sok ukrán rajongó jött el, hogy megnézze a nyilvános edzést, ami igaz is lehet, de ez nem változtat a tényen.

Hearn frusztráltságát jól mutatja, hogy azt akarja, Campbell kiüsse Lomachenko-t, a padlón akarja látni az ukránt! Szerinte ez a rajongás nem Campbell ellen szól, Lomachenko generációja egyik legjobbja és érthető, hogy mindenki látni akarja őt. Ugyanakkor rosszul teszik, hogy alábecsülik Campbell-t, hisz esélytelenebbként rajta nincs nyomás. Hearn szerint itt a lehetőség az angolnak nemcsak arra, hogy világbajnok legyen, de arra is, hogy egyesítse a címeket és ezt nem szabad elszalasztania. Élni fog vele!

Komment