Harcosok Ligája amatőr- és profi bokszgála Nagyvenyimen – a BOX TV élőben közvetíti

Június 29-én, szombaton kerül megrendezésre a Harcosok Ligája versenysorozat következő rendezvénye, ezúttal Nagyvenyimen. Az eseményt a Feja Box Promotion közreműködésével a Sparing Box Club szervezi és természetesen részt vesz a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, Erdei Zsolt is kifejezve elkötelezettségét a kezdeményezés mellett, melynek keretében amatőr és profi bokszolók egyazon eseményen mérettetnek meg. Az amatőr ökölvívó mérkőzéseken ezúttal magyar – cseh párharcokat láthatnak a nézők. Előreláthatólag tíz amatőr mérkőzés és öt profi mérkőzés lesz.

Profi párosítások:

  • Kálmán Attila – Balogh Ádám – 4 menet
  • Volkan Karaguelle – Kormány József – 6 menet
  • Szabó Ádám (debut) – Usman Malik (debut) 4 menet
  • Horváth Norbert (debut) – Major Róbert 4 menet
  • Bogdán Barnabás – Dodo Norbert 4 menet

A rendezvénnyel kapcsolatban hétfőn tartottak sajtótájékoztatót, melyen a BOX TV is részt vett. Erdei Zsolt, a MÖSZ elnöke elmondta a BOX TV-nek, hogy fontosnak tartja a sportág népszerűsítését, hogy minél több városba, kisvárosba eljussanak, bízva abban, hogy egyre több fiatal választja az ökölvívást. Ez a versenysorozat is ezt a célt szolgálja és úgy látják már van is eredménye. Igyekeznek a környező országok bunyósait meghívni, most cseh ökölvívók jönnek, de legutóbb például svéd csapat utazott Magyarországra.

Erdei Zsolt – Feja Tibor (Fotó: BOX TV)

Feja Tibor, a Feja Box Promotion vezetője elmondta, hogy év eleje óta módszeresen építkeznek, egyre nagyobb szabású gálákat szerveznek és meg van már a menetrend az idei évre. Még négy közös amatőr-profi gálát terveznek az őszre, ahova szlovén, német, román és svájci bunyósokat várnak. Ezek közül az egyik egy jótékonysági gála lesz, amivel anyaotthonokat és árva gyermekeket szeretnének támogatni.  

A mostani gála 2019. június 29-én 18:00-kor kezdődik a nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola Tornacsarnokában (cím: 2421, Nagyvenyim, Fő út 16.).

A Feja Box Promotion és a BOX TV együttműködésének köszönhetően a gála mérkőzéseit élőben tudjátok követni a www.boxtv.hu weboldalon.

Komment