Fury durva bulit tervez a győzelme után, ha veszít akkor meg bulizhat Wilder-rel

Fotó: Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

Tyson Fury szombat éjszaka Las Vegas-ban, a „Bűn városában” lép újra szorítóba Deontay Wilder ellen és természetesen biztos a győzelmében. Egy riportban megkérdezték, hogy mit csinál majd a meccs után és erre egy „Fury-s választ” adott: Kokainnal és k***ákkal fog ünnepelni. ?

„A küzdelem után bele fogok fulladni a kokainba és a k***ákba! Van jobb a kokainnál és a k***áknál? Keresek olcsó 30 dolláros k***ákat. Csak előtte be kell adnod magadnak egy adag penicillint, mielőtt elkapod őket, hogy ne legyen gond. Ha nincs penicillined, akkor húzz duplán gumit!” – mondta viccesen Fury.

Nyilván azért nem kell mindent elhinni, amit Fury mond, de ha mégis ez a terve, akkor a legjobb helyszínen lesz a meccs, Las Vegas-ban nem lesz gond egy óriási bulit csapni. Egy klubot már lefoglalt és minden előbb említett „kelléket” könnyedén be tud hozzá szerezni. ?

Fury szeret nagyokat mondani és valahogy most a Wilder elleni visszavágó előtt igazán elemében van. Először jött azzal, hogy naponta hétszer maszturbál, hogy növelje a tesztoszteron szintjét majd, hogy minden nap benzinben áztatja a kezeit öt percig. Legutóbb pedig azt mondta, hogy orális szexszel erősíti az állkapcsát a visszavágóra.

Emellett azért biztos, hogy komolyan vette a felkészülést, hisz sok múlik a szombat estén. Ráadásul kiütést ígér, ami nem lesz egyszerű Wilder ellen.

Ha veszít, akkor is lesz alkalma bulizni egyet, mert Wilder már meghívta a saját győzelmi bulijára, hogy vegyen részt rajta, persze csak, ha nem sérül meg túlságosan.

„Kedvelem Fury-t. Nem vagyunk barátok, nem akarok barátkozni vele, de határozottan bírom. Ő egy üde színfolt a nehézsúlyú divízióban. A meccs éjszakáján nem fogom vissza magam. Úgy fogok viselkedni, mintha nem ismerném, ez egy befejezetlen üzlet második része. Le fogom tépni a fejét, de semmi személyes. Utána bulizhat velem. Egy nagy bulit fogok tartani és már meg is hívtam. Minden attól függ, hogy mennyire durván fogom kiütni. Ha fel tud majd kelni és nem sérül meg komolyan, akkor jöhet és bulizhat velem.” – mondta Wilder.

Majd ezt újra megismételhetik, ha még az idén harmadjára is összecsapnak.

Komment