Fury: a pankráció után jöhet az MMA is?! Mi lesz így a Wilder elleni visszavágóval?

Fotó: Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

Elég meglepő ötletei támadnak az utóbbi hetekben Tyson Fury-nak, két nap múlva pankrátorként mutatkozik be, de még az idén a ketrecben is kipróbálná magát. Korábban azt mondta, hogy legalább 40 éves koráig bunyózni fog (ökölvívóként), most pedig már csak három meccset jósol magának.

Lehet, hogy az Otto Wallin-tól kapott pofonok után elment Fury kedve az ökölvívástól (vagy elment az esze) vagy csak simán élvezi a rivaldafényt, de a februári Wilder visszavágó előtt is gondoskodik róla, hogy ráfigyeljenek. Nemrég kiderült, hogy október 31-én pankrátorként is bemutatkozik egy szaúd-arábiai gálán, most pedig már az MMA-ról beszél.

Utolsó bokszmeccsén komolyan megsérült a szeme, majdnem 50 öltéssel kellett összevarrni. Sokan már akkor arról beszéltek, hogy emiatt csúszhat a Wilder elleni, jövő februári visszavágó. A meccs előtt még szó volt róla, hogy decemberben Angliában is ringbe lépne, de ezt elvetették a szeptemberi meccs után, hogy legyen elég ideje biztosan meggyógyulni februárig. De a “Cigány Király” nem pihen, sőt új sportágakban próbálja ki magát. Elmondása szerint már beszélt is az ír fenegyerekkel, a UFC sztár Conor McGregor-ral, aki szívesen segítene neki felkészülni egy MMA-s debütálásra. Ha erre tényleg sor kerül, azért az nyilván rizikósabb lesz számára, mint egy WWE meccs, ami azért jórészt a bohóckodásról szól, ami igazán fekszik Fury-nak.

A Wilder elleni újabb meccs nemcsak Fury-n múlik, mert ehhez még Wilder-nek is meg kell védenie a címét Luis Ortiz ellen november 23-án. De ha ezt sikerrel veszi a világbajnok akkor elvileg jöhet februárban a rég várt visszavágó. Wilder reagált is Fury pankrátori karrierjére és szerinte hülyeség, hogy 15 millió dollárt ajánlottak volna neki ezért a meccsért, ez csak Fury-ról szól, hogy megvalósítsa az álmát. Wilder azt mondta, hogy őt nem érdekli, hogy mit csinál, viszont reméli, hogy nem fogja a „Cigány Király” elhalasztani a visszavágót egy a WWE-ben szerzett esetleges sérülés miatt vagy erre hivatkozva.

Komment