Elmarad Klasz Árpi németországi meccse, az ellenfél lemondta

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Toto Box Promotion veretlen bunyósa, Klasz Árpi nagy lehetőséget kapott. Németországban bunyózott volna a GBC nagyközépsúlyú világbajnoki övéért Rodi Kasem ellen szeptemberben. Ma azonban egy rossz hír érkezett a meccsel kapcsolatban. Sajnos elmarad a mérkőzés, mert az ellenfél lemondta. Belinszky Krisztinát, Árpi menedzserét kérdeztük erről.

„Sajnos lemondta az ellenfél a mérkőzést arra hivatkozva, hogy nagyon le van fogyva és inkább kisebb súlycsoportban szeretne küzdeni. 66-67 kg körül van és inkább abban a súlyban szeretne bunyózni, valószínűleg, hogy ebben a súlyban lesz címmeccse. Elég érdekes a szituáció, mert ők kerestek meg minket ezzel a meccsel kapcsolatban, alá is írtuk a szerződést majd egy hétre rá kitalálták, hogy még is inkább kisebb súlyban bunyózna. Így ez a mérkőzés sajnos elmarad.”

Lehet, hogy az ellenfél csapata utólag nézett csak utána, hogy ki is az a Klasz Árpi és jobbnak látták inkább lemondani a mérkőzést, minthogy elveszítse Kasem a veretlenségét. A tervek szerint a Görbics Gábor elleni meccs lesz a következő Árpinak, de pontos dátumot még nem lehet tudni.

Komment