Anthony Joshua még legalább három évig biztos együtt dolgozik majd Eddie Hearn-el

Fotó: Anthony Joshua – Europress Fotóügynökség

Anthony Joshua nehézsúlyú világbajnok ökölvívó a tegnapi napon meghosszabbította a szerződését a Matchroom Boxing promóciós céggel és a Sky Sports Box Office-al is. Joshua profi karrierje kezdete óta dolgozik együtt a Matchroom-al és Eddie Hearn-el, illetve eddigi összes mérkőzését a Sky Sports közvetítette. Joshua elégedett az eddigi közös munkával és továbbra is velük képzeli el karrierjét.

Az új megállapodás szerint legalább öt meccsre szól a szerződés, beleértve a szeptember 22-i, Povetkin elleni meccset is.

„Amikor úgy döntöttem, hogy profi ökölvívó leszek, éreztem, hogy a „bokszpiac” stagnál és új energiát igényel. Mind a Matchroom, mind a Sky támogatott engem és egymás után jöttek a lehetőségek. Nagyon keményen dolgoztak, hogy megteremtsék számomra a lehetőséget, hogy megmutathassam a képességeimet. Történelmet írtunk együtt és mindannyian elkötelezettek vagyunk, hogy az Egyesült Királyság tökéletes helyszín legyen mind az ökölvívóknak, mind a bokszrajongóknak. Számomra ez az út még korántsem ért véget.”

Eddie Hearn és a Sky Sports is örömmel nyilatkoztak a folytatásról, elmondták, hogy Joshua már most igazi legenda és nagyon szívesen dolgoznak továbbra is együtt vele. Számos nagy csatát sikerült már angliai helyszínen megrendezniük, remélik, hogy továbbra is sikeres lesz az együttműködés. Bíznak benne, hogy előbb-utóbb sikerül a WBC világbajnok Deontay Wilder-el is megállapodnia Joshua-nak és azt a meccset is a Sky Sports közvetíthetné Angliában.

Komment